Så det kan gå

Hej, nyss hemkommen ifrån stugan. Gårdagen blev ju inte som planerat, jag hamnade på akuten och fick sy mitt knä och bli omplåstrad. Men resten av kvällen blev bra. Bilder kommer när jag känner mig bättre.

Rosa



Om ungefär en timma ska jag, Bea, Linnéa och Emma iväg till farmors sommarhus för att sova där i natt. Blir att kolla på film, spela kubb, bada i sjön, laga en massa mat mm. Kommer bi jätte kul! :) Så vi hörs imorgon med en massa bilder förhoppningsvis.

Dom senaste dagarna..


1, Det har regnat och varit grått
2, Jag har planterat en massa blommor vid farmors sommarhus
3, Jag och Zorro har fått låna grannens agility hinder, så det har vi tränat
4, Zorro och jag tränar slalom
5, Det börjar gå väldigt bra :)
6, Har varit vid Skiren och badat, mycket bättre botten där än vid Gösjön dessutom inte lika fullt med folk
7, Jaag
8, Fika måste man ha med sig såklart ;)

Och så har jag varit förkyld och mest varit inne och tittat på film men det behöver ni väl ingen bild på? xD


Sol+glass+sommarov++++

Hejsan! Sitter ute i solen nu och har precis varit med mamma i affären och köpt tre paket (!) med glass. Bra att ha om det fortsätter att vara så här varmt. Dagen har annars varit väldigt slapp, har varit hos farmor och plockat rabarber och ätit smultron. Tänkte nu lägga in en massa bilder på datorn som jag lägger upp här på bloggen sen. Det är lite bilder på vad jag har gjort om dagarna. Nej nu kan jag inte skriva mer batteriet på datorn är snart urladdat så jag måste skynda in och hämta sladden. Hörs!

I´m back!



Nu är jag (nästan) frisk igen. Vilket är jätte skönt.
Hinner inte skriva så mkt just nu ska med mamma till affären.

Bilderna är ifrån när vi var och fiskade vid en sjö. Började oturligt nog regna efter ett tag.

Sjuk..

Midsommarafton idag och jag är dunder förkyld. Tredje året i rad som jag blir så här förkyld i början av sommarlovet, inte kul alls. Men det blir endå bara en lugn dag med familjen, god mat och kanske 5-kamp? Film ikväll också.
Blir inget bloggande förens jag är frisk igen, vilket jag hoppas blir snart. Kram ♥

The Body Shop



Body Lotion med doft av Aprikos. mums! 69kr på rean

Kalmar



Några bilder ifrån en härlig dag i Kalmar.

1. Var (nästan) nere vid hamnen
2. Detalj
3. En fiskmås, jippie
4. Tak
5. Fint väder var det
6. Jag var glad
7. Köpte faktiskt en sak på The Body Shops rea, (bild kommer)

Gräs kan vara vackert



Tre bilder som jag tog igår, men redigerade dom nyss.

Imorgon blir det Kalmar med Bea, Linnéa och Emma. Kameran får nog följa med. Ska försöka få med dom till Kvarnholmen och Kattrumpan (Ja det heter Kattrumpan) för att ta lite kort. Och så blir det stan. Men jag tänker inte köpa nåt. Ska spendera mina pengar i Stockholm istället. Vi ska dit 10 till 12 Augusti, kommer bli jag, mamma och syster.

Summer Break



Första "riktiga" dagen på sommarlovet, känns super härligt! Var och åt lunch hos Bea förut, hon och Emma hade lagat maten. Vi spelade också lite kort och gick en kort promenad. Händer inte så mycket mer idag.
Hörs kanske senare.

Today´s me



Linne: Aima Only, Chinos: H&M
Armband: Sötvattenspärlor, fått i present

Strawberry



Frukost: Svenska Jordgubbar med vanilj yoghurt, kan det bli mer sommar än så?

Högsbydagarna



Var ju som sagt Högsbydagarna igår och i Fredags. Bilden är ifrån igår när vi hade uppvisning med hundklubben. Jag visade slalom mellan benen med Zorro och det gick jätte bra som tur var.



På kvällen var det musik och tivoli. Var där med tre kompisar och vi satt i gräset och lyssnade på musiken och pratade. Senare gick vi till tivolit och köpte sockervadd. Åkte hem vid halv tio och kollade på någon film på tv. Vaknade halv tolv idag. Och sedan dess har jag inte gjort så mycket.



Blev mest bilder på annat folk, men den här bilden tog en kompis på mig.

Nytt ifrån H&M



Ny blus ifrån H&M, köpte den i Torsdags.
Blir mer bloggande ikväll när jag kommer hem ifrån "Högsbydagen". Är tivoli och en massa uppträdanden. Blir lite bilder då också.
P.S SOMMARLOV!!!!

Snabbt inlägg

Hej, sista dagen i skolan idag *jippie*. Imorgon blir det tåg till kalmar med hela åttan, blir först någon stadsvandring och sedan får vi gå själva på stan. Ska försöka hitta en bikini som jag har sett på H&M hemsida. Lycka till haha. Nu ska jag snart cykla iväg och se när studenterna springer ut, alltid lika kul. Ikväll blir det också att se musikalen igen.

Candle



Idag är det ruskigt kallt och blött ute. inget sommarväder så långt ögat kan nå, snarare höstväder.
Men jag har haft en skojig dag iallafall. I skolan var det knappt något att göra, mest se på film och hänga gubbe ;) efter följde jag med Rebecka hem kul kul! Sjöng en massa singstar och jag förlorade såklart. Haha bättre lycka nästa gång.

Blir mer uppdatering när vädret blir bättre, då ska jag ge mig ut och fota en massa. Har inte gjort det på flera dagar finns ingen inspiration när allt är grått och trist ute. Ses

Sunday

Lite dålig uppdatering känner jag, men har inte haft lust eller ork. Så detta inlägg skriver jag mest bara för "att".
Kom nyss hem ifrån träningen med hundarna. Brukshundklubben ska ju vara med och ha en "uppvisning" på Högsbydagen. Så vi håller som bäst på att träna och träna och träna. Idag blev i två timmar. Resten av dagen tänker jag ta det lugnt. Bara två skoldagar med lektioner sedan musikal och på torsdag Kalmar med alla åttor. Kul!

Flowers


foto: jag

Tillbaka igen



Två bilder ifrån min systers dansuppvisning, Streetdance för dom som undrar ;)

Idag har det varit en himla lugn dag, märks att det inte är många dagar kvar till sommarlovet. På tyskan såg vi på film, på sv/so såg vi på film (Romeo and Juliett) och på svenska suten såg vi på musikalen från 2004. Niorna på våran skola gör varje år en musikal och om en vecka ska vi se musikalen 2009! ska bli himla kul att se niorna dansa och sjunga ;)

RSS 2.0