Stockholm!!

Imorgon halv sju tar jag och Malin tåget till Stockholm! Är jätte taggad på tjejmilen och det var två år sedan jag sist var i Stockholm så det ska bli riktigt kul! Hörs igen efter helgen. 

PLL

Sitter helt chockad efter "säsongsfinalen" av Pretty Little Liars!
Vad hände egentligen!? Så här kan det ju inte bara va. Nu får gärna tiden gå fort så att jag får veta hur det fortsätter. 

Teen Wolf S2

 
Jag har blivit lite smått besatt av Teen Wolf. Säsong 2 började otroligt bra och
nu är det så spännande så jag vet inte vad!

Nytt och omgjort

Blev överraskad när jag loggade in på blogg.se och allt var omgjort! Hittar ingenting, haha.
Men man lär sig väl så småningom. Iallafall så har jag idag hunnit med en hel del! Började med att cykla mig svettig genom att dela ut reklam, runt elva tiden cyklade jag, Sofia och Malin till Berga för att fika, åt kladdkaka som alltid.
Sen när jag kom hem åkte pappa och jag för att hämta 10 balar hö. Så nu har marsvinen så det räcker ett bra tag. Hade tänkt lägga in lite finare bilder än de ovan, men såklart hittar jag inte sladden.... 
 

SCHEMAT

Vårat schema ser ju heelt okej ut! Ta bort allt som har med ekonomi/marknadsföring/beskattning att göra, det läser bara ekonomerna ;)

Torsdag, fredag, lördag

Sista helgen på sommarlovet redan! Tur att vi iallafall har måndag ledigt också. I torsdags tog jag iallafall vara på den sista sommarlovs kvällen (kändes det som) genom att åka med Malin till kalmar. Tittade en lång stund inne på Naturkompaniet där jag köpte världens finaste jacka, en svart Fjällräven Greenland. Tycker att jag förtjänade den efter att ha jobbat i fyra veckor, haha. Sedan blev det en sväng inne på Aima och därefter glass på Ben&Jerrys. Satt ute en lång stund och såg deltagare i mini triathlon löpa mot mål. Rickard Herrey sjöng visst lite på larmtorget också. 
Igår spenderade jag hela dagen i Påskallavik hos Veronica där vi hade Sagan om Ringen maraton. I pauserna lagade vi mat och kollade youtube klipp. 
Och så idag har jag pysslat med min tavla som ni ser på bilden. Förra sommaren hängdes den upp men har varit näst intill tom fram tills idag. Lite, lite kvar att göra men jag blev riktigt nöjd!

Topp 5 #2

Här kommer min uppdaterade topp 5 lista. True Blood är inte med på listan men ni vet ju redan att det är min favorit!
5.

Pretty Little Liars
Detta är verkligen en härlig sommar serie!
Även om man kan bli irriterad på karaktärerna kan man ändå inte låta bli att älska dem!
4.

White Collar
Jag och mamma har bara sett säsong 1 än så länge, men White Collar är bra, riktigt bra!
3.
Game of Thrones
För en historie älskare och fantasy nörd som jag kan Game of Thrones inte bli annat än bra!
Nu ser vi fram emot säsong 3 med premiär nästa år.
2.
Supernatural
Jensen&Jared Jared&Jensen, för inbitna Supernatural fans är det det enda som behövs
för att man ska förstå varför jag gillar serien så mycket som jag gör!
Men ja kemin mellan huvudrolls innehavarna Jensen och Jared är oslagbar!
1.

Sons of Anarchy
Min och mammas favorit serie som snart återvänder med säsong 5.
Vi välkomnar Jax, Tara, Gemma, Clay, Juice, Chibs och gänget tillbaka!

Teen Wolf

När jag i måndags hade min första sommarlovs dag (igen eller vad man ska säga) så kände jag för att ta tag i min "att se lista". Där fanns bla Teen Wolf som är en MTV serie, alltså en riktig tonårs serie! Kort sagt handlar den om Scott som blir biten utav en varulv och ja, han blir en varulv. Specialeffekterna är löjligt dåliga så bara det skulle ha fått mig att sluta titta om det inte vore för karaktärerna! Jag älskar allihopa! Särskilt Scotts bästa vän Stiles Stilinski, han står för en stor del av humorn i serien.
Har en ny kategori förresten, TV-serier heter den och ska göra det lättare att hitta alla de inlägg jag skrivit om serier.

LYXMOCCA

Jag har nog världens coolaste blomkruka. Hos farmor kan man fynda!

14 AUGUSTI

Hittade mängder av bilder i mobilen som jag tror att jag inte har visat här. Så varför inte lägga upp alla i ett enda inlägg? Huller om buller! Det är bilder på picnick vid Gösjön, pizza i Ullared, åker i Skåne, middag hos Maja, liten fågel, löpar outifit, och så lite frukost, blommor, margaretha flätor & konsert i Borgholm!
Så måste jag avsluta med att:
- Jag har nu jobbat min sista dag på sommarjobbet!
- Sverige tog OS silver i handboll!!
- Snart åker jag och Malin till Stockholm för en hel helg med löpning och second hand shopping.
- Silvia blev BIS Pet 4 i Växjö i helgen och fick även sitt fjärde silverkort. Touch Diamond blev Guldpet!

Handboll OS'12

Hur bra var inte våra kära handbollsherrar i matchen mot Danmark i Onsdags!? Jag hade turen att kunna sitta och följa matchen på jobbet. Ikväll spelar de semifinal och jag jobbar såklart, men ska hålla alla tummar och tår för att de vinner och hoppas på att jag kan se iallafall lite utav matchen.
Ska ni följa matchen ikväll?

STRAW DOGS

Straw Dogs
Har länge velat se Straw Dogs för att Alexander Skarsgård är med i den, haha. Så när jag hittade den i Ullared köpte jag såklart med den hem. Så till handingen då: ett ungt par (spelade av James Marsden och Kate Bosworth) flyttar till hennes hemstad. Där förvandlas allt snart till ett rent helvete då mörka hemligheter och förbjudna känslor avslöjas. Alexander spelar inte "the good guy" i den här filmen om man säger så. Straw Dogs liknar lite den svenska filmen Jägarna, fast mycket otäckare enligt mig.
Straw Dogs får 4/5

SPN

Detta är varför jag älskar Supernatural..

8 augusti

Redan augusti, sommaren har ju inte hunnit komma förrän det känns som höst igen....deppigt! Något positivt är iallafall att jag bara har tre dagar kvar att jobba sen blir det en veckas lov. Och om 3 veckor åker jag och Malin till Stockholm för att springa tjejmilen!
Sedan jag skrev här sist har jag jobbat, bakat mängder med muffins, badat i Gösjön med Malin, varit på fotorunda med Sofia, jobbat lite till och i fredags åkte jag och familjen till Ullared. Blev inga jätte fynd precis men några filmer köptes bla. Ska göra ett inlägg här senare med filmtips tänkte jag.

RSS 2.0