John Green

Dessa två böcker landade i min brevlåda för ett par veckor sedan. Paper towns och Looking for Alaska av John Green som har skrivit en av mina favoritböcker - The Fault In Our StarsI samma beställning fanns även Boktjuven och Eld, den sistnämnda började jag att läsa och det tog bara några dagar innan jag hade läst ut den. Efter Eld så började jag läsa Looking for Alaska och det är den jag håller på med just nu. En tenta och ett grupparbete har kommit ivägen för att jag ska kunna sluka den, men det jag har hunnit läsa hittills är bra! 

Snart utställning igen

Dessa två flickor ska snart iväg på utställning efter 7 månaders uppehåll. Kallhäll 15 mars ska jag nämligen anmäla till idag. 
 
 

Lillsjödal före - och efterbilder

Jag måste ju visa hur fint pappa har gjort i Lillsjödal. Köket är ommålat och den fula plastmattan som låg i hallen och vardagsrummet är ett minne blott. 
 
Köket som det såg ut innan:
 
Köket efter:
 
Vardagsrummet före:
Vardagsrummet efter:
På hallen finns tyvärr inga förebilder men där låg likadan plastmatta som i vardagsrummet. Nu ser hallen ut såhär:
 
 
 
 
 

1 Mars

Tillbaka i Uppsala igen och nu börjar två veckors intensivt grupparbete om Sveriges skogspolitik! Men nu är det helg och jag har inte gjort det jag borde (packa upp min resväska, diska, fixa matlådor) utan istället fastnat framför Supernatural säsong 7 efter att inte settt ett enda avsnitt av Supernatural sedan i somras. Igår pratade jag med Malin i telefon i ca 4 timmar om allt möjligt och det är sådana stunder man behöver mitt i allt pluggande :) Idag har jag ätit frukost framför tv:n länge och sedan kom jag faktiskt ut på en promenad och upptäckte en för mig helt ny promenadrunda. Ikväll ska jag på bio tillsammans med Sofia och Emmy, vi ska se Boktjuven som jag har längtat efter länge! 
 
Förra veckan när Emma var här och hälsade på var det så här fint i Uppsala. 1 Mars idag juuuuu!!

RSS 2.0