Wille

 
För 3 veckor sedan flyttade Wille hit, en aprikosfärgad dvärgpudel på 8 månader. Jag har i flera år väntat på rätt tillfälle att skaffa mig en egen hund att kunna träna och gärna tävla med och nu passade det. I höst har jag tillräckligt med kötid för att få ett boende på campus vilket betyder att han kan flytta med mig till Uppsala. På SLU finns det nästan fler hundar än studenter då i princip alla som bor där har en hund eller flera. Att veterinärprogrammet finns där bidrar såklart till detta men även många som läser mitt program har med sig sina hundar så vi kommer ha gott om hundfolk att umgås med, jag och Wille. 

GOTLAND

 
Förra veckan åkte jag och Malin på en spontantripp till Gotland tisdag till torsdag. Vi bodde på ett vandrarhem i ett gammalt fängelse med världens skummaste ägare men det var väldigt roligt! På onsdagen efter att ha gått inne i Visby fick vi ett infall och hyrde en tandemcykel och satte kurs mot Tofta strand ca 2 mil bort. Aj, aj, aj vad ont det gjorde överallt när den cykelturen var gjord men det var så värt det. Underbart fin strand och härlligt att äntligen bada i havet! 
 
 

Mina fina

Mina fina, älskade vänner ♥
 
 

Programfesten - ANTIKEN

Som traditionen lyder är det varje år ettornas ansvar att ordna en programfest som hålls innan sommaren börjar och alla far iväg över hela världen. Min klass valde temat antiken och detta tolkades väldigt olika, haha. Men vilken underbar kväll vi hade med liveband, allsång, dans och buffé. 
 

Hej, jag är kvar

Programfest med tema antiken, jag såg ut sådär och så en söt bild på Julia, Karin och Kerstin
 
Här har det inte skrivits något på över 2 månader. Vart försvinner tiden? Har inte haft minsta lust att uppdatera ändå har det hänt mängder med saker som förtjänar inlägg. Jag och Emma har till exempel varit på One Direction konserten i Stockholm och där fick jag även se mina älskade pojkar i 5SOS. Detta var efter att jag kom tillbaka hem då sista tentan var skriven innan dess i Uppsala var det programfest, utställning i både Alunda och Eskilstuna (Tokfia kammade hem en andraplacering och ett silverkort i Eskilstuna!) och så var jag och familjen en helg i Riga vilket var väldigt mysigt. Det får nog bli ett par uppdateringsinlägg framöver känner jag.

RSS 2.0