Skiren idag



Sådär då har jag precis beställt hem True Blood season 2 :) Har ju "bara" 4 avsnitt kvar av säsong 1. Och den här serien är nog den bästa jag någonsin sett! Påminner mig om Buffy som jag älskade att titta på när jag var mindre ;) Ett + är att Alexander Skarsgård (som spelar Eric Northman) är med ännu mer i säsong 2, det säger man ju inte nej till! ;)

Nog talat om True Blood, idag ska vi till Skiren förhoppningsvis kan jag bli lite brunare :) Så nu är det bäst att jag går och gör mig klar. Hörs en annan dag! 

Sommarlov, Spotify, True Blood


(Skiren-09)

Haha har ju glömt att skriva SOMMARLOV!! Känns både bra och inte bra, sorgligt att lämna alla härliga nior och underbara 9A. Blev en del tårar på skolavslutningen.  
Förövrigt så har jag äntligen Spotify på "min dator" (en gammal laptop som stänger av sig när den själv känner för det) visserligen Spotify Open som man bara kan använda 20 h varje månad, men bättre än inget eller hur? Och så väntar jag på ett paket ifrån Cdon.com med bla min True Blood season 1  box (!!) och Pearl Harbour (älskar den filmen, påminner mig om när vi såg den med Linda M i skolan :)

Världens bästa låtar <------ Min playlist på Spotify (wow!!) ;)


Neej inte ringorm!!

Jag har fått in en marsvinsälskares värsta madröm..ringorm! En äcklig sorts svamp som smittar från djur till människa och djur till djur. Så nu är det karantän för marsvinen som gäller i 5 veckor :/ Alltså inget Hässleholm. Idag gav jag första medecineringen och Virkon S har blivit min bästa vän. Medecineringen ska ges en gång om dagen v. 1, 3 & 5. Med uppehåll däremellan. Så om ni undrar varför jag kommer lukta desinfektionsmedel i 5 veckor framöver så vet ni nu svaret.

Trött...

Har varit iväg på suck natt till Boda Borg :), vi åkte direkt efter sista föreställningen av vår musikal (som blev succé!!) och var sedan där hela natten, riktigt skoj var det :) kom sedan till skolan igen vid 06.00. Då blev det till att städa hela sporthallen men det gick rätt fort så vid åtta var jag hemma och kunde gå och lägga mig i min sköna säng ;) vaknade sedan vid två. Och nu ska jag snart iväg till skolan igen för att klassen ska fixa iordning vårat släp tills skolavslutningen imorgon :D

RSS 2.0