Sista dagen 2010

Sådär då var jul och allt det där över. Nyårsafton idag alltså! Kvällen ska spenderas hos Sofia tillsammans med Malin :-)
Försökte lägga in bilder ifrån julafton men det fungerar inte, hade en jätte bra julafton och fick bla, en bok med kladdkake recept, filmer, pengar, några tröjor...och lite annat som jag inte kan komma på nu ;-)
Om en vecka blir det mer paket! För då fyller JAG ÅR! :D
Nu ska jag belägra mig framför tv:n och Tour de Ski!

Till er alla



Av vägen


Liten (ganska stor) ego bild på mig där, men bättre med den bilden än ingen alls.
Dagen idag började med att bussen fastnade på väg till skolan pga att en lastbil hade kört av vägen och rätt in i en trädgård! Jag tror som tur var att ingen hade skadats men det såg ganska läskigt ut. Så ja vi kom 25 minuter sent. Första lektionen var matte så det gjorde väl inte så jätte mycket. Sedan var det en halvtimmas rast fram till SAS (Södertorn All Stars) konsert - vilken var riktigt bra! På Tyskan fick vi lära oss hur man kör på autobahn ^^
I morgon är sista dagen innan jullovet, vi ska se en film och ha lite julavslutning med klassen. Kommer sakna dem så otroligt mycket!
Upptäckte i lördags en ruskigt bra låt - Dog Days Are Over med Florence + The Machine, lyssna!

Världscupen

Denna helg har spenderats i soffan framför Världscupen, mest längdskidor då. Man måste ju bara älska vinterstudion de är ju för roliga! Det där lät kanske lite konstigt men kolla in det här klippet när Jonas testar sig emot Anders Södergren här, kanske är det min humor som det är något fel på ;-)
Strax är det dags för herrarnas stafett, kommer bli spännande med Marcus Hellner och Petter Northug på sista sträckan, jag hejar såklart på Marcus även om jag hoppas på att få se en spurtande Northug ;-)
Som ni kanske märker så är profilbilden på bloggen i konstig storlek men jag har tänkt fixa det på jullovet. Gillar bilden jätte mycket, duktiga Bea är det som har tagit den.

1 vecka kvar

I morgon är det 1 vecka kvar till julafton! Helt galet hur december kan ha gått så fort. Ska bli skönt med jullov men jag kommer att sakna min klass! Tur att vi tjejer i klassen ska ses nästa år (konstigt det låter men ja i början av januari ;) och gå ut och äta. Kommer bli jätte mysigt.
Igår var vi iväg till Kalmar med samhällskunskaps läraren och vår historia/svenska lärare. Dagen började på Barometern där vi gjorde egna löpsedlar och fick fika :-), sedan gick vi och åt lunch på Italia - himla god pizza buffé! Dagen avslutades på Kalmar slott. Vart en jätte rolig dag som jag gärna gör om ;-)
I kväll ska det pluggas historia då vi har prov på det i morgon - tur att jag tycker historia är roligt.
P.S Fick MVG på matte provet! Yes!

Idol 2010

Jaa Jay vann Ido 2010! Jag kan inte annat än vara jätte glad! :-), fast det hade varit lite bättre om Olle eller Daniel blivit tvåa men man kan ju inte få allt ;-)
Idag har det varit skola - matte prov, vilket jag var jätte nervös inför men det kändes som det gick riktigt bra! När vi slutat tog jag bussen till Kalmar och mötte upp Sofia för att leta julklappar - Mysigt! :-)
Hittade till alla jag tänkt köpa, bara farmor kvar nu men den ska jag fixa nu i helgen. Imorgon ska vi iväg och hugga julgran och grilla korv. Helt knasigt att det redan är Lucia på måndag! Tiden går för fort! Stanna Stopp!

Tja

Bloggen har varit sjuk ett tag... kan vi säga... eller ja det är väl snarare jag som har varit sjuk. Usch! Men nu mår jag bättre!
Helgen som varit skulle jag ha varit iväg till Rävlanda i lördags, men det blev inget då min föräldrar inte tyckte jag skulle ut i det här vädret :/ aja det kommer fler utställningar nästa år! Blir ett härligt jullov nu för grisarna, det förtjänar de verkligen!
Söndagen var jag iväg till kalmar med Amanda, Annamalin, Kajsa och Elin, riktigt skoj hade vi fast vi inte hittade så mycket julklappar, eller jag gjorde inte det ;-)
Nu ska jag och mamma strax åka till skolan och kolla på ESV föreställningen. Jag har haft bild (vilket vi bara ska visa upp på väggarna utanför aulan) så jag kan bara sitta och se på alla andra som ska dansa, sjunga och spela - otroligt härligt att slippa stå uppe på scenen och vara nervös!

RSS 2.0