World Without End

 
 
Nu i mellandagarna så visar TV3  en riktigt bra mini serie i 8 avsnitt - "World Without End", baserad på boken med samma namn av Ken Follett. Follett har tidigare skrivit "The Pillars of The Earth" eller som den heter på svenska, "Svärdet och Spiran". Jag som älskar kostymdraman och historia har helt fastnat i denna serie! 4 avsnitt har än så länge visats och jag vill inte att det ska ta slut! Som tur är så har jag inte sett "Svärdet och Spiran" så den står näst på tur.

SOL & VÄRME

 
Den bästa julklappen visste vi visserligen om då det bokades innan jul men jag är lika glad för det. För på påsklovet åker jag, mamma och Emma till Egypten! Närmare bestämt Sharm el Sheikh - Nabq bay. Ska bli så skönt med sol och bad i en hel vecka.Vi funderar också på att åka till Kairo och se pyramiderna. Nu kommer den här slask vintern vara mycket lättare att uthärda då man har något roligt att se fram emot.

Jul Instagram

 
Har varit rätt aktiv på Instagram under jul och här ovan är några bilder på vad jag gjort innan och under jul. Det har klätts julgran, pysslats med ljusslingor på rummet, åkts på snöiga vägar till Kalmar, fotats marsvinsflickorna, firat finaste Sofia med restaurangbesök, tårta och utgång i Kalmar (så rolig och lyckad kväll!!), slagits in julklappar, lästs böcker framför brasan och till sist var det julafton och jag hade favoritklänningen på mig!

Julafton

Ett par bilder ifrån julafton som förövrigt var jätte bra med god mat, snö och fina paket. Jag fick bland annat franska filmer, J.K Rowlings nya bok och presentkort. Men den bästa "julklappen" får ett eget inlägg!

GOD JUL

God Jul och hoppas alla får en underbar julafton!

Dan före dopparedagen

Tänk att det redan är julafton imorgon! De sista julklapparna köptes/slogs in i går och idag har det bara slappats i soffan tillsammans med killen ovan. Ikväll fortsätter julmyset med filmer och julgodis!

Mer än 1 månad sen sist

Okej jag är sämst på att uppdatera bloggen, konstaterat! Det händer så mycket hela tiden som man vill skriva om men inte hinner. Och nu minns jag knappt hälften av vad jag har gjort. Det är iallafall bara 4 dagar kvar i skolan innan jullovet och sen börjar den sista terminen på gymnasiet, vilket just nu bara känns sorgligt! Hoppas vädret blir bättre, har hellre minusgrader och förfryser fingrarna (vilket jag nästan gjorde när bilderna ovan togs) än slask som det är just nu. 
 
 

RSS 2.0