Motljus


foto: Jag

Dagen har spenderats i kalmar, mamma skulle köpa mat så jag hängde med. Hittade faktiskt ett par vinterkor på Citygross! Passar perfekt sen när det blir blaskigt. Var också inne på IKEA, åt goda köttbullar och glass. Och just det, på Citygross hittade jag äntligen Tresemme´s schampo och balsam som jag har letat!! Innan vi åkte hem var vi inne lite snabbt på Media markt. Träffade Rebecka där trevligt trevligt. Nu luktar det paj ifrån köket så vi hörs en annan dag. Kram

Ny tröja, helt gratis!


Min syster tog bilden, därför blev jag huvudlös ;)

Tröjan hittade jag faktiskt i mammas garderob. Men då hade den axelvaddar som jag snabbt klippte bort. Och då blev den hur snygg som helst, har prövat den både till leggings och jeans. Och idag blev det jeans Crocker (jc), Nitarmband Cocoo.se, tröjan och röda naglar.

Den lilla nykomlingen



Bäckebo´s Rom Russin "Ruth"

Hajk 09



Lite bilder ifrån hajken med klassen :) Tagna med digitalkamera eftersom jag inte ville dra med systemkameran. Vilket var tur då den jag hade med mig blev fuktskadad på skärmen. Bilderna gick att rädda.
Hajken var hur rolig som helst och det kändes som att vi blev mer som "en" klass då vi annars är väldigt uppdelade. Men på natten var det fruktansvärt kallt 1+ som kallast, runt fyra på morgonen trodde jag allvarligt att det aldrig skulle bli morgon igen. Men det blev det ju ;)

Back again


Två bilder som jag tog för någon dag sedan.

Länge sedan sist, men så går det när man har mkt i skolan och faktiskt ingen ork att uppdatera bloggen. Fastän jag själv inte tycker om bloggar som uppdaterar sällan. Men jag räknar inte med att det ska finnas någon läsare kvar, fast jag har ju bara bloggen för min egens skull.
Idag har det inte hänt särskilt mkt, bara det att brandlarmet satte igång på våran håltimma. Men jag vet inte varför ;) Brann gjorde det iallafall inte. Ska slänga in några inlägg nu innan jag går upp till skogen för att fota, har inte haft någon inspiration på sistone men nu så.

Ny Familjemedlem

Igår var jag och hämtade hem ett till marsvin. Så nu får gammel tanterna något att uppfostra ;) Det är en liten skinny tjej på 5mån. Bäckebo´s Rom Russin heter hon men här hemma ska hon kallas för Ruth. Kram

Måndag

Hejsan bloggen! Idag var det vanliga halv tråkiga lektioner i skolan, men jag överlevde ;) Imorgon blir det skoljoggen dom tre första lektionerna och jag ska banne mig ta mig runt tre varv för då får man en gratis fika i cafeterian så det så! Och det tackar man ju inte nej till. Den här veckan ska jag ge mig ut för att fota, var alldeles för länge sen sist. Nej nu ska jag chatta med lite roligt folk på msn och läsa bloggar sen blir det tv:n. Himmelblå kl 8 på ettan och det vill man ju inte missa. Kram

Godis, Bio, Kalmar



Igår var jag alltså i Kalmar med familjen. Men innan vi åkte dit blev det Berga ett tag var en slags "marknad" där med en massa lotter och godis ;) I Kalmar köpte jag ett par jeans och tröjan som jag hade sett på JC. Ska försöka fota det imorgon elr så fort jag får tid. Sen blev det mat och efter det bio. Såg Sommaren med Göran och den var riktigt bra. Skrattade ungefär hela tiden :)
Imorgon är det Måndag igen, visst är det Måndag oftare än Fredag? Det tycker jag iallafall. Och nu till veckan har vi en massa läxor + svenska prov på substantiv, adjektiv, abverb mm. det är ju lagom kul!

Ni kanske inte orkade läsa all text men men, Kram

Räkor och Kräftor

Hej, ska snart äta kräftor och räkor, gott! så blir ett litet kort inlägg. Eftersom det inte blev någon hajk igår så var det vanliga lektioner idag, dubbeltimma musik, eng, so och matte. Och just det, vi hade Idrott men det var bara 8st som hade kläder med sig! Och det var vi tjejer. Så vi fick välja vad vi ville göra och då blev det ringarna inomhus :) riktigt skoj var det. Hörs senare i helgen kram

God kväll!

Sitter just nu och väntar på att unga mödrar ska börja, och efter det Lyxfällan ;) Det blev ingen hajk med klassen eftersom vädret var så himla dåligt, spöregn! Så imorgon blir det vanlig dag med lektioner men det går väl det också. Imorgon kväll ska vi äta kräftor och räkor mums :) På lördag: Kalmar och bio. Nu börjar de på tv:n så måste gå.




Tisdag



Sitter just nu i sängen och kolla på något program om en mamma som fick åttlingar!! och så hade hon 6 barn sen innan (!!!) läser också på tyskan och so:n. Idag fick vi hem våra ryggsäckar som vi ska ha till hajken. Vi ska cykla 9km till stället där vi ska bygga vindskydd, åka på risflotte, laga mat på stormkök och ha allmänt kul :)

På fredag ska jag och familjen kanske på bio, mamma fick biobiljetter av oss andra när hon fyllde år. Men vi har inte bestämt film ännu. Blir nog att gå lite på stan också, ska kolla efter en stickad tröja som jag har sett på JC om den inte finns vet jag att Gina har en liknande. Kram

RSS 2.0