STJÄRNA

Två lektioner idag kändes helt okej! Kom hem i tid för att se sprint finalen.
Helt sjukt vad duktiga svenskarna är. Det bådar gott för framtiden! 
Resten utav eftermiddagen hjälpte jag mamma med att sätta upp adventsstjärnor och göra dörrkrans.
Sedan ut för att hjälpa pappa med hans ljusslingor i trädgården ;) 

Nu blir det julmust och lussekatter framför Idol och någon film efter det.
Helg ♥

BREAKING DAWN PART 1

Jag hade inga förväntningar alls på Breaking Dawn och hade säkert inte sett den bio om
inte Julia hade frågat mig ;) Tycker böckerna är såå mycket bättre. Men alltså den här filmen hade de gjort riktigt bra! Okej vissa special effekter var konstiga men de hade fångat känslorna från boken väldigt bra. Så jag kan inte annat än att rekommendera er att se den! 
Då vi är lediga idag pga Öppet Hus i Lördags så funderar jag på att hyra Eclipse. Var riktigt länge sedan jag såg den och vad jag kan minnas var den bättre än 1:an och 2:an.

20 NOVEMBER

Nu känns allt mycket bättre efter att ha sett världens bästa skidlandslag köra stafetter ♥ Jag hann även hem så pass tidigt igår att jag hann se Johan Olsson vinna och Calle Halfvarsson ta en fjärde plats! Det enda som saknas nu är snön sedan är det vinter på riktigt. Förresten så fyller jag 18 om bara 7 veckor! Vintern måste ju vara den bästa årstiden ;)

Ska om ett tag ta bussen in till O-hamn för att se Breaking Dawn med Julia. Är väldigt nyfiken på om filmen kommer vara lika bra som boken. Har läst riktigt dåliga recensioner men samtidigt bara hört bra om filmen från de som sett den. Så det ska bli spännande.

HELGEN

 

På lördag drar världscupen äntligen igång! (Det är ju inte alls det enda jag tjatat om i månader, nej, nej)

 

Oturligt nog har vi öppet hus på skolan så jag missar premiären! Var riktigt sur där ett tag när de sa vilket datum öppet hus var. Men, men vad kan vara viktigare än att locka fler elever till Oscars? Jag ska iallafall inte missa stafetten på söndag! 

Nu, iväg och träna Step.


DÅ VAR DET NOVEMBER

Det kan verka som att jag har hur mycket som helst i skolan eftersom bloggen typ aldrig uppdateras. Men så är det inte. Den här veckan bestod endast utav ett Historia prov och att läsa lite i en skönlitterär engelsk bok. Sanningen är att jag inte har orkat ta fram kameran, lägga in bilderna, redigera dem, ladda upp dem på bloggen och sedan skriva text (helst något smart och roligt såklart). Istället har jag fikat på Nilssons, gått promenader, sett en masssa på tv och spelat sims. 
Den här helgen har börjat på bästa sett med en lång promenad med Malin :), fortsätter med pizza, Idol och ett par avsnitt Dexter. Imorgon ska jag ställa klockan på 09.00 så att jag är uppe och kan äta frukost till Vinterstudion, Mys!! :) 
Kram på er! ♥

RSS 2.0