Gamla Uppsala

I lördags packade jag och Emmy i min klass ned en massa fika och begav oss till Uppsala högar som ligger i Gamla Uppsala. Det är ett stort fält med gamla kungshögar och en jättefin kyrka, lite Morden i Midsomer feeling över det. Där vandrade vi i alla fall upp och ned för dessa högar och tänkte att nu är vi kulturella och att vår lärare i historia kursen kommer älska oss! 
 

29 september

Long time no see.....skulle kunna skriva metervis med text om allt som har hänt, för mycket har hänt och jag har inte hunnit tänka på eller kolla bloggen alls. Uppsala är underbart, skolan är underbar och klassen är så fin, allihopa hela bunten! Vi har haft småttingveckor (inspark) då vi bland annat gjort en flashmob på stan, haft sjukamp, slängt äldre studenter i Fyrisån, gått historiska rundvandringar sena kvällar på Ultuna och så sångboksmiddag såklart! Denna omtalade middag när man sitter tillsammans med sitt landskap och från ett special utformat sånghäfte ska sjunga och överrösta de andra landskapen. Det går inte att beskriva hur sjukt rolig denna middag var utan det är något som måste upplevas. Efter småttingveckorna har vi hunnit gå 2 riktiga skolveckor som inneburit en hel del plugg. Men också en mysig Bonde söker fru kväll på Kåren. Ska verkligen försöka uppdatera lite bättre nu framöver, visa bilder från hur jag bor och sådär. Allt här är väldigt bra förutom att jag saknar alla djuren!
 
Bild från när vi hade exkursion och lärde oss slå med lie bland annat // Vy över Uppsala Högar i Gamla Uppsala, så fint!
 
En sista grej...jag och Emma ska på One Direction i Sthlm 13 juni!! Jag tar igen mina tonårsår då jag aldrig fangirlade över något band eller överhuvudtaget var intresserad av att gå på konsert, haha!

RSS 2.0