Bränna

Har precis sett ett avsnitt av Glee på datorn, dumma TV4 visar serien på hel knäppa tider så jag har missat en massa avsnitt. Men nu har jag snart kollat ikapp. Och jag hade nästan glömt bort hur bra Glee är! Har fyllt Ipoden med massa Glee låtar som jag lyssnade på igår när vi var vid Ekerum på Öland :-) På tal om Öland så fick jag en förbaskat svidande bränna över hela kroppen, kunde knappt somna igår kväll. Får hoppas bara att den blir brun och inte bara röd som den är just nu ;)
Nej nu måste jag upp och ge marsvinen deras medecin, sista veckan nu så snart är det dags för den stora sanerings-dagen, då hela rummet ska virkonas! DÖ RINGORM DÖ!!!

Video

Untitled from Amanda Lövmo Svensson on Vimeo.


Filmade marsvinen förut när de var ute i marsvinsrummet och sprang, fick tyvärr inte med Mollys allra bästa popcornskutt, men man ser endel ändå på den här videon ;)

Var tänkt att vi skulle åkt till Öland- Ekerum idag, men vädret är inte särskilt fint så det får bli en annan dag istället.


Molly fortfarande bebis

Molly är exakt 3 månader och 6 dagar gammal idag, och har inte blivit särskilt mycket större sen jag hämtade henne då hon var 7 veckor. Eller jo, hon har ju ökat 130gram och blivit lite knubbigare men inte så att det syns på bild. Men såklart ska jag visa 3 bilder på henne endå. Hon är för söt för att inte visas upp ;)


(kolla vilken blick! :P)

Ska verkligen bli roligt att följa henne från liten till stor, förhoppningsvis har hon vuxit ett par 100 gram till utställningen i september :)

Busan 8 mån & 55 mån

Busan och Lillan kom till oss när de var 8 månader gamla. Här är en bild tagen dagen efter att vi hade hämtat dom 25/7-06


Och en bild på Busan 55 månader gammal, lite tröttare men endå samma gamla Busan ;)

Irmelin 12 mån & 19 mån

Har tyvärr inget kort på Irmelin som liten (har mejlat uppfödaren om det så kanske att hon har något kort kvar) men jag har iallafall detta taget när hon var 12mån (eller ja några veckor innan hon fyllde 1år)

(lite suddigt)

Och så detta taget när hon är 19 mån

(hon är så fin, mitt lilla silvriga trasseltroll!)

Iallafall jag tycker att man ser en skillnad på bilderna, hon ser enligt mig mkt mindre ut på bild ett än vad hon gör nu.

Ruth från bebis till fullvuxen dam

Satt och kollade bland bilderna på datorn, och hittade då en bild på Ruth som liten bebis :) (fotad av uppfödaren) En sån liten skrynklig sak!


(är inte säker på hur gammal hon är på bilden, men kanske 1 vecka ungefär)

Ja sen så fortsatte jag kolla i "marsvins mappen"
På den här bilden är Ruth exakt på dagen 5 månader, och i "slyngel" åldern, alltså lång och har inte särskilt mkt muskler ;)


Och såklart en bild på hur min bebis ser ut idag :) 15 mån gammal och hon har äntligen fått en riktigt "coby" kropp (bred över baken ;)


Kommer säkert inlägg om de 3 andra grisfisarna också, ska bara leta fram lite bilder :)




9 Juli



Ännu en väldigt slapp sommarlovsdag, men jag har faktist gjort lite endå ;) Som varit i Lillsjödal och städat tills det kommer hyresgäster imorgon. Sen har marsvinen som vanligt fått sin medecin och en stor hög med gräs, gissa om de blev glada (över gräset såklart haha) :)

I Onsdags så var jag och Sofia till O-hamn för bio bla, en riktigt rolig dag :)

För övrigt så är jag så duktig att jag ser på två serier på engelska utan text (är ju alltid bra att bättra på sin engelska) ;) Serierna är True Blood säsong 3 och The Vampire Diaries säsong 1 (som jag har gett en andra chans och jag älskar den!)

En dag vid sjön


(haha kolla sista bilden, en hel fontän med vatten ur Zorros mun ;)

3 JULI



Idag ska vi iväg på släktträff vid 2, har aldrig varit på någon släktträff förut så får väl se ur det kommer bli haha ;) Ja annars har jag inte så mkt att skriva, återkommer när jag har lite nya bilder att visa.

FREDAG



Var ett tag vid Gösjön igår med mamma, Emma & hennes kompisar. Fick en väldigt vacker röd färg på ena armen och benet ;) På kvällen kollade jag och mamma på Pearl Harbor, den är lika bra som första gången jag såg den :)
Och idag fick jag hem True Blood säsong 2 :D Ska försöka att inte se hela säsongen på en gång då säsong 3 precis har börjat i USA och det kommer ta ett tag för den att komma till Sverige. Men kolla trailern till säsong 2, helt galet spännande! Hoppas nästan på en regnig dag ;)

RSS 2.0