Mark//Sarah

Lauren Graham är en fantastisk skådespelerska! Blir jätte sugen på att se Gilmore Girls igen efter att nu fastnat i Parenthood. Hon och Jason Ritter är förövrigt så fina tillsammans som Sarah och Mark att det nästan är jobbigt att se, haha! Kolla bara in videon nedan.
 

Dagar som flyger förbi

Dagarna går sjukt fort! Korta dagar i skolan så det ibland knappt känns som vi är där. Hemma är det antingen uppsatsskrivande eller att läsa böcker som ska analyseras. Ja tiden helt enkelt bara försvinner iväg.
 
Den här helgen har varit riktigt höstig och mysig. Kalmar igår och bio på kvällen med familjen. Och idag åkte jag, mamma och pappa för att köpa en ny soffa och sedan vi kom hem har jag suttit och kollat på Parenthood. Som för övrigt kan vara den mysigaste serien jag sett på länge. Handlar helt enkelt om de tre generationerna Braverman och deras liv. Inget övernaturligt och inga vampyrer, vilket kan vara rätt skönt ibland.
 
 
 
 
 

2 veckor sedan sist

Nu var det ett lååångt tag sedan sist! Redan 2 veckor sedan jag  och Malin var i Stockholm och sprang tjejmilen. Som förövrigt gick jättebra! Sprang/joggade hela milen runt utan att gå en enda gång. Vilket var mer än jag hade kunnat hoppas på innan, då jag aldrig har sprungit en mil. Åh vilken tjejfest det va!! Stämningen var underbar och alla var glada trots ösregn och lervälling. Bilder från Stockholm kommer så fort jag orkar föra över de från kameran, haha. 
 
Länge sedan jag uppdaterade er på marsvinsfronten. Tror inte jag skrev något om Växjö utställningen? Silvia fick iallafall sitt fjärde silverkort, kom 2/2 i sin klass men placerade sig sedan som BIS Pet 4 i finalen! Rosmarin kom 2/3 i sin klass. Touch Diamond blev 1/3 och fick sitt tredje silver (= Guldpet). Som ni kan se på bilden ovan ligger Silvia på 6 plats över årets pet, och då är inte poängen från Växjö utställningen medräknade så hon ska ha lite mer än 300 poäng. Blir spännande att se hur detta slutar. Silvia och Touch Diamond är anmälda till pet x2 i Landskrona 6/10.

RSS 2.0