Marsvins prat

20 Februari blir det utställning i Förlösa så jag har börjat förbereda grisarna lite smått ;) Igår var vi i Kalmar så då passade jag på att köpa en transportbur 159kr helt okej pris. Så nu har jag två st, är inte så säker på att Ruth och Irmelin kan samsas i en liten transportbur en hel utställningsdag, så då känns det säkrare med varsin.
Kommer troligen behöva en duvtransport inom en snar framtid då det blir tre honor jag kommer ställa ut. Har väntat på en lakeland/skinny hona ifrån Ruths uppfödare sen innan jul, och nu är det två kullar på väg runt den 8/2 :) Troligen skinny så jag får se om det blir en till skinny hona eller ifall jag väntar på en lakeland.

Lite annat jag har fixat till utställningen är en mörk blå handduk som Irmelin ska ha till sin platta. Testade idag för att se ifall det passade hennes färger och det blev riktigt snyggt! Mamma prövade samtidigt på att kamma Irmelin, och det gick riktigt bra. Hon har annars alltid sparkats och pipit men nu gick det då ;) Känns bra iallafall att få hennes päls utredd så jag slipper komma med en trassel boll till Förlösa. Tror nog att jag till veckan tar mig till Karlssons för att köpa en mörk blå handduk till Ruth också. Vitt får henne att "smälta" bort men blått passade bra.

Nu ska jag läsa lite Fysik, hemskt att jämt ha fysik läxa till måndagar men men. Ses en annan dag


Babbel


Lite knasigt med en sommar bild när det är -8 grader ute, men man kan ju alltid drömma sig bort ;)

Tisdag

Känns knäppt att man kommer in i "skol-rutinerna" så snabbt efter ett lov, lärarna har kanske hjärntvättat oss eller nåt. Idag är jag lite sur över Guldbaggegalan, Joel Kinnaman var ju nominerad till bästa manliga biroll men vann inte. Men man fick iallafall se honom lite och han är ju sååå snygg! Mitt humör lättades upp av att Noomi Rapace vann bästa kvinnliga huvudroll som Lisbeth i Män som hatar kvinnor. MSHK vann även biopublikens pris och bästa film tror jag det var.
Imorgon ska jag iväg till Oscarsgymnasiet och kolla Samhäll och Natur, stannar kvar i O-hamn med Malin och Rebecka efter det och kollar lite på stan/fikar :)

Notering till mig själv: Du måste hinna se Snabba Cash, Avatar och I skuggan av värmen. Joel Kinnaman är ju med i Snabba Cash och I skuggan av värmen, Kan ju Iiinte vara därför jag ska se dom ;)

<3



Mina efterlängtade Converse! En liten julklapp till mig själv för att jag har varit såå snäll hela 2009 ;) Nu får snön gärna försvinna så att jag kan använda de också.

Jul/Födelsedag



Bilder ifrån Julafton och min födelsedag. (Herregud jag är 16 nu ju)


Fireworks


foto: Jag
Nu gick det!

Lite bilder tagna vid tolvslaget på nyår.

Tisdag

Hej Hej! Har laddat upp en massa bilder men det funkar inte att få in dom i inlägget gahh! :/ Får försöka senare eller imon. På tal om imon då ska det åkas skidor i Aboda :D Hoppas bara på att liften fortfarande är min vän ;)

Imorgon

Imorgon är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag hurra hurra hurra! :D
16 år eller ja nästan 90 som en kompis sa ;) Blir bara att fira med familjen och farmor kommer väl hit också. Har tänkt försöka göra en tårta och några cupcakes, kan bli intressant haha.

På Fredag ska jag till Kalmar med två kompisar, gå på stan och sen bio. Film är inte bestämt än men vi funderar på antingen Avatar eller Luftslottet som sprängdes.

Nu ska jag fortsätta se på So you think you can dance. See you later!

RSS 2.0