Jul

Denna jul har varit väldigt bra! En massa julmat, knäck, julmust, skinka mm :) Och julklappar såklart ;) Fick allt jag önskade mig och en massa mer. Hood ifrån BikBok, pengar, böcker, en film, en tröja, presentkort, godis, body butter, en hårmassage sak, har säkert glömt nåt, men kommer kanske en bild på allt senare.

Idag blev det mellandags rea i Kalmar, hittade inget som var på rea men köpte mig en egen försenad julklapp. Ett par gråa converse :) hittade också en tröja på Monki som jag ska få i födelsedagspresent. Bara 12 dagar kvar!

Julkort



Önskar Amanda, Irmelin, Busan och Ruth

JULLOV!!

Jippie äntligen jullov och bara två dagar kvar till julafton, tycker att December har gått alldeles för fort.
Släppte nyss ut marsvinen så att dom skulle få springa av sig lite, och det gör dom för det enda man hör är en massa pip och tassar som springer över golvet ;)

Ska visa er marsvinens julkort senare ikväll, jag fick de faktiskt att sitta still bredvid varandra alla tre!

Marsvinen :-)

Tog lite nya bilder på marsvinen nyss.


Busan som blev fyra år i November


Sötnosen :)


Min bebis Ruth (8 månader) som har vuxit till sig en hel del på sista tiden ;)


Gurka! :-)


Och den ännu ej presenterade Tindragården´s Peebles "Irmelin" Hon är av rasen Lunkarya och fyller ett år 28 December :) Hon har fått en kull hos sin uppfödare.


Irmelin är fortfarande rätt så rädd av sig och höll på att hoppa ner ifrån stolen :S därför blev bilden lite suddig.




ÖNSKAR

God Jul Önskar


Tomtenissa Z


Tomtenisse Z


Tomtefar Z

Juleljus



Inte många dagar kvar till julafton men jag har faktiskt alla paket klara! (för en gångs skull)
Snö har vi också fått, hoppas bara det håller i sig till jul och några veckor efter det, finns inget värre en blask. Imorgon har vi sista dagen med lektioner, fredag är det fotbolls turnering (eller box och promenad som jag har valt) måndag och tisdag- juldanser och julpyssel. Gå till kyrkan ska vi visst också hinna med ;) Nu ska jag ner och ätam, min mage vrålar! Kram

SLUT

Idag hade vi sista lektionen med våran Sv/So lärare :( Hon ska vara ledig i ett halv år. Känns så himla tråkigt, hon är verkligen den BÄSTA läraren och hennes lektioner är så himla roliga, aja det känns bättre nu när vi vet varför hon ska vara ledig och jag är glad för hennes skull :) Orkar inte skriva mer just nu hörs en annan dag. Kram


STOCKHOLM 3/12-09



Lite bilder ifrån Stockholm, tog inte så många då det var rätt jobbigt att få fram kameran (den låg hela tiden längst ner i väskan)

DECEMBER

Herregud! (på tal om gud, jag är konfirmerad och har inte varit i kyrkan sen skolavslutningen, hoppas jag blir förlåten) Det är redan December varför går tiden så fort? Bara 22 dagar kvar till jul och jag har inte köpt en enda julklapp, tur att vi ska till Stockholm imorgon. Sitter just nu och funderar på vad jag måste ha med mig imorgon ska till affären sen och köpa godis och så måste jag ladda Ipoden + lägga in en massa nya låtar. Bussen går vid halv sex (på morgonen) imorgon så ikväll ska jag gå och lägga mig extremt tidigt, vet inte om jag kan somna men man kan ju försöka ;) Kameran får troligtvis följa med så det blir en del bilder sen på bloggen när jag kommer hem igen. Kram ♥

RSS 2.0