20

Jag har ju faktiskt fyllt 20 för bara 4 dagar sedan! Känns ju ganska stort, haha! Fick väldigt bra presenter, bland annat en skrivare (att man kan sakna en skrivare så mycket trodde jag inte var möjligt), en brödrost och tidningsprenumeration. I morgon åker jag tillbaka till Uppsala med så mycket grejjer att det känns som jag flyttar all over again! Det bästa jag har med mig tillbaka är två av marsvinsflickorna, så himla glad över det! Mamma följer med mig upp för att få i ordning med dels marsvinen och sedan lite som jag fick i julklapp och så min skolplansch jag fyndade för 25 kr.

Ystad en januaridag

Lördagen den 4 januari åkte jag och familjen på en liten Skånetripp. Vi körde genom Kivik, stannade vid Stenshuvud och gick ner till stranden, vidare till Ystad där vi fikade på ett mysigt fik och gick runt bland alla fina och färgglada hus. Resans sista stopp var Emporia i Malmö vilket min syster hade längtat efter, jag däremot orkade inte med shoppingen så länge och den resulterade endast i ett par byxor ;) Resan var hur som helst väldigt bra!
 
Update: Varför skrev jag Visby överallt där det skulle vara Ystad?!! Haha

En sådan där perfekt Torsdag

 Förra Torsdagen var en sån fin dag, den spenderades nämligen med de två ovan. Tanken var att äta på Mejeriet men då de bara serverade falukorv (som Rebecka sa; det kan man lika gärna äta hemma!) och fisk bestämde vi oss ganska snabbt för att åka till Lilla Krogen i Oskarshamn och det var inget dåligt beslut. Jag älskar buffe och särskilt Lilla Krogens med allt från Thaimat till Raggmunk. När vi ätit och pratat i ett par timmar kände vi att det kanske var dags att gå. Men då vi hade så mycket att ta igen och prata om så åkte vi hem till Sofia, åt brownies, pratade och fotade massvis. Är så sorgligt att vi alla bor på helt skilda ställen i Sverige och världen (Maja bor ju liksom i Sydafrika!), vill ju ha fler sådana här dagar nu! 

RSS 2.0