Idag har jag



1. Solat, och benen är inte liika vita som dom var innan.
2. Ätit sådana där isglassar ifrån Hemglass, goda är dom!

Ikväll har syster dansuppvisning så jag och kameran sticker dit, hörs imorgon.

Welcome beautiful morning

God Morgon! Idag är det söndag och vanligtvis brukar jag inte gilla söndagar, men idag när solen skiner och det inte är många veckor kvar till sommarlovet så gör det inget.
Ja annars så har jag inget planerat i dag, vilket känns väldigt skönt! Hoppas att ni får en underbar dag.



Jeans Shorts H&M, T-Shirt JC (Ny)



Armbandet fick jag i konfirmations present

Marknad

Hej SOMMAR!

Idag har jag varit med mamma och syster i O-hamn, var tolvskillingsmarknaden. Star Pilots uppträdde, riktigt bra var dom. Hittade också tre tröjor på JC visar bild på dom någon gång. Nu ska jag ut i solen och försöka få lite bruna ben och sedan blir det grillat till mat.

090528

Hej! Idag har vi i Helgesbo med skolan (Helgesbo är ett naturbruksgymnasium) Vi fick köra traktor, skjuta lerduvor och en massa annat. Dom hade även en hund inriktad linje, precis en sådan som jag vill gå på. Men det är ju ett år tills dess så jag hinner kanske ändra mig.

A picture



En bild på det som jag hade på mig på min konfirmation. Vet inte vad jag gör med händerna men få väl skylla på att det var rätt så kallt kl 8 på morgonen ^^

Blev nyss klar med att skicka efter alla kort och tackkort. Tog en och en halv timma eftersom datorn skulle sega sig hela tiden. Har också varit ute en massa och fått lite färg på benen. Nu blir det tv:n ett tag och sedan sängen. Hörs imorgon.

Konfirmerad

Då var man konfirmerad. Var väldigt nervös eftersom jag hade en massa långa repliker i våran teater, men det gick bra iallafall. Efteråt skulle ju alla släktingar ta kort och sen blev det hem med släkten och äta god mat. Fick en massa fina smycken och pengar. Nu ska jag äta lite av maten som blev över och kolla på OTH. Bilder kommer någon dag.

Kort inlägg

Idag har det varit städ-dag här hemma och nu väntar jag på att maten ska bli klar.

Förresten, beställde väskan ifrån H&M igår, den kommer någon dag nästa vecka.

Väska



God Morgon! Sitter och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka till Kalmar. Mamma ska handla en massa mat tills på söndag och jag ska kolla efter underkläder.
Var nyss inne på H&M hemsida och såg att den snygga väskan på bilden ovanför finns att beställa igen, tänkte köpa den förra gången den fanns men då sålde den ju slut på 3 sekunder. Och 198 kr är ju inte så farligt.

Dagens foto..


foto: Jag

Idag var det ju som sagt friluftsdag. Men när vi hade varit ute i en halvtimma och tecknat började det regna och vi fick gå tillbaka till skolan. Där fick vi göra collage i klassrummet och sen fortsätta på teckningarna som vi börjat på utomhus. Var en rolig dag iallafall och nu är det ju långledigt. Och på söndag min konfirmation!!

En liten fotovägg



Idag satte jag och mamma upp några av mina bilder som kom igår. Blev riktigt bra!

Rain


foto: Jag

I eftermiddag har det regnat, haglat och åskat. Men nu skiner solen..jag är glad

Friluftsdag

Hejsan! Idag är det friluftsdag, man fick välja vad man ville ha så jag valde bild utomhus. Har precis packat ner fika och börjar inte förens halv nio :) Härligt! Hörs kanske senare idag.

Genrep

Hejsan bloggen! Idag var det genrep i kyrkan inför konfirmationen, gick egenom hela agendan och alla draman. Provade också kåporna. Hittade först ingen som passade mig (kort som jag är) men tillsist hittade vi en som passade perfekt. Nu är det bara en massa annat som ska fixas (mat mm) och det börjar bli lite nervöst. Men jag längtar samtidigt :)
Ni ska få se kjolen nån dag. Måste också bestämma hur jag ska se ut i håret. Rakt eller ännu mera lockigt?
Hörs!

In the wood



Här var vi igår. En massa gott fika och skratt, kan det bli bättre? Cyklade hem när solen höll på att gå ner och vi skrattade åt ungefär allt.

..

Hejsan! Idag var det tänkt att jag skulle klippa luggen men det fanns ingen tid så det får bli imorgon istället. Då blir det också picknick i skogen med några kompisar, vi ska träna på våran teater som vi ska spela upp på konfirmationen. Inte länge kvar nu, ungefär en vecka.

På tal om annat ska jag kolla lite på H&M hemsida efter någon snygg bikini och shorts. Är verligen i behov av det. Kram ♥

SOMMAR



Rost



Slutade vid tjugo över två idag himla skönt, sista lektionen satt vi bara i ett grupprum och läste på till so provet. Fick också reda på teknik provet. blev väldigt nöjd :)
Annars har jag inte så mycket att säga, räknar mest bara ner dagarna till sommarlovet. Och det är inte många dagar kvar kan jag säga er ;)

Vattendroppar



Två bilder som jag fotade i regnet igår.

MÅNGA BILDER



Hade tråkigt efter att ha suttit och läst biologi så jag knåpade ihop ett collage med mina favoritbilder. En del av bilderna har ni sett och vissa inte.

MÅNDAG



Två prov den här veckan och en massa läxor, så hejdå bloggandet säger jag bara. Hehe, men ska försöka hinna ut och fota lite, så några uppdateringar blir det nog.

Nu: Plugga biologi

Hejsan

Inte uppdaterat på ett par dagar, men har inte haft någon lust att blogga. Idag har vi varit iväg hela dagen och städat i farmors sommarhus. Imorgon ska jag på en kompis konfirmation, så det blir nog inget bloggande förrän till veckan. Hoppas att ni alla har det jätte bra och inte saknar mig för mycket ;)


Syn

Idag efter skolan var jag och mamma i O-hamn. Kollade lite i affärer innan jag skulle på synundersöking. Och där gick det bättre än förväntat, min syn har blivit mycket bättre och jag behöver bara ha glasögon när jag läser, tittar på tv och är vid datorn. Blev också två par nya bågar. Nu måste jag plugga och sedan blir det att titta på Hitta hem.

21:20

Dåligt med bloggande har det blivit, jag vet. Men den här veckan har vi två prov liksom nästa vecka. Sen är alla prov gjorda vilket känns riktigt bra!
Igår var jag och mamma och såg Män som hatar kvinnor. Riktigt bra film. hemsk men bra. Satt och höll om mammas arm nästan hela tiden, haha.
 Dagen idag gick rätt så fort, när jag kom hem gjorde läste jag på teknik provet . Nu ska jag läsa lite och sen sova tror jag God Natt :)


Här är..



Dom nya skorna!
Hur bekväma som helst, blev jätte glad när jag äntligen fann sådana skor som jag hade tänkt mig.

Väntar

Sitter just nu och väntar på att pappa och Emma ska komma hem med pizza.

Kalmar idag var bra, hittade äntligen ett par skor till konfirmationen/skolavslutningen. Ska visa bild på dom sedan :) Annars köpte vi mes t en massa saker på IKEA. Hoppas ni har haft en bra dag.

1 Maj


foto: Jag

1 Maj och det känns jätte härligt! Nu är äntligen vintern över och sommaren påväg. Tänk, om en månad är det Juni och bara tolv dagar till skolavslutingen.

Mamma hade hittat ett fint rosa träd åt mig som jag gick för att fota förut. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vaknade vid halv elva och spelade då lite Sims (haha sims nörd jag är ;) efter det följde jag med mamma och pappa till huset (ni vet nog vilket) och var där ett tag, sen hem och grilla. Imorgon ska vi till Kalmar och Öland. Måste hitta skor till konfirmationen och skolavslutningen. Och så ska vi till Ikea också. Därför blir det nog inget bloggande. Kram ♥

RSS 2.0