Valborg



Valborgsmässoafton idag, ska till Lanhagen med ett par kompisar. Blir ju ingen brasa eller fyrverkerier men det kan nog bli kul endå :)

NATURE


foto: Jag

HUMLA



Idag följde Rebecka med mig hem, studsade och chattade med roliga typer på skype :)
På kvällen blev det stadspromenad med hundklubben. Kom hem vid halv åtta ungefär.

En dag kvar i skolan sen tre dagar ledigt! Jippie. Är det bara vi som går i skolan imorgon också? Känns som att dom flesta är lediga då. Slutar tidigt iallafall så det är ju bra.

Picture


foto: Jag

Två av många bilder som jag har fotat idag.

Solnedgång



Fysik prov imorgon och jag fattar ingenting!? Ska läsa på en massa idag, och hoppas på att provet är lätt.
Någon sa också att det ska bli +23 grader idag! Låter väldigt bra :) Ska försöka hinna ta med kameran ut och fota lite.
Kram

P.S Ugly Betty och House ikväll JIPPIE!!!

My head is spinning



Blir  tyvärr inte mycket bättre bloggande den här veckan heller. Är så mycket i skolan just nu, hela mitt huvud är snurrigt.
Men vädret är fint som aldrig förr :) och vi är lediga på Fredag. Något positivt iallafall.

Vet att det är lite tråkigt med bilder i bloggen just nu, men ska fota lite mer i veckan. Och om jag kommer ihåg ska jag ta med kameran till farmors sommarhus. Där finns det mycket fint att fota.

Todays



Munkjacka (hade den bara utomhus) GeKås
T-shirt: Ginatricot
Jeansleggings (nya) Ginatricot

MY NEW JEANS



Ginatricot 199kr.

Idag har jag...

Varit med pappa hos farmor, åt god mat och var i hennes sommarhus (Ja jag vet, mycket tjat om det där förbaskade huset, men det är hela tiden en massa att göra där)
Emma var i Kalmar med Linnéa. Och var så snäll så hon köpte med sig ett par ljusa jeansleggings till mig, blir perfekta nu till sommaren tillsammans med ett vitt linne. Fotade dom på förut, blev inte så bra bilder (Ge mig ett stativ) men ska visa dom ändå ;)

Some things

Idag efter skolan följde jag med mamma och pappa till farmors sommarhus. Hade inget bättre för mig.
Hittade ett jättefint skal från ett fågelägg, men hade tyvärr glömt kameran.

Vilket härligt väder det är idag, har inte kollat hur varmt det är, men det känns precis som sommar. Inte en endaste kall blåst någonstans. Håller föresten på att installera The sims 2 nu, eftersom det försvann när datorn lagades. Har haft sån lust att spela det. Så nu måste jag bara vänta på att det ska installeras klart.


21.14

Slutade kvart i två idag, alltså en timma och 25 minuter tidigare än vi skulle pågrund utav en föreläsning. Riktigt skönt! Följde med Sofia hem, blev till att studsa, kolla på bilder ifrån Gotland, äta grillat kött och smaka på äckel godis ;)
Kom hem någon gång runt sju, duschade då och kollade sen på Hitta Hem + att jag läste på eng och so:n.  Imorgon är det Fredag vilket är jätte skönt! Veckan har väldigt fort. Men jag har varit dålig på att blogga. Ska bli bättre uppdatering nästa vecka. God Natt!


Tuesday


foto: Jag

Idag är det Onsdag och rätt kort dag i skolan.
Musik prov imorgon och redovisning på Fredag, inte kul alls. Måste plugga hela kvällen. Men det får bli efter hundklubben ;) Hoppas att ni har en bra dag.

Bilderna är fotade i Måndags när vi var i skogen, men batteriet tog slut så det blev inte så många bilder.

Underbara Måndag



Idag har det varit en underbart rolig skoldag. På morgonen fick vi reda på att vi skulle åka buss till Parkskolan och lyssna på Mattias Klums föreläsning. Han berättade om miljöförstöringen, visade några av hans vackra bilder och berättade om alla resor han har gjort som fotograf. Det var jätte kul att lyssna på, han berättade väldigt inlevelserikt och fick alla att skratta många gånger. Tänk ifall man fick ha ett sådant jobb ,att resa runt i hela världen och fotografera. Vilken dröm! Han berättade också om en tävling som dom ska ha på Expediton Sverige.se. Den går ut på att man ska fotografera något som handlar om miljön. Ska fundera ut någontingen så kanske jag ska vara med i tävlingen.
Just det, eftersom det var Sverige premiär för Mattias Klums "turne" så filmades allt och ska sändas på tv4 ikväll, kul måste komma ihåg att kolla då :)

Fluffy Hearts



Idag har jag sett High School Musical och ätit godis(bild) tillsammans med syster. Var också och tittade i skoaffären efter skor till konfirmationen/skoavslutningen men hittade inga. Om en timma börjar Gossip Girl! Oj klockan är redan 18.00  OTH börjar ju nu :)

Maybe this Sunday

Sista dagen på lovet ,tråkigt, men ska försöka ta vara på den och göra nåt kul kanske hyra en film? Idag är också en sådan där dag när allt i garderoben är fult, gammalt och sådant jag använder för ofta. Vill bara till stan och köpa en massa nytt. Men det skulle inte vara bra för min lilla plånbok. Fast snart är det ju min konfirmation och då hoppas jag på lite pengar ;)

Saturday

Idag har jag varit med mamma och pappa och städat i farmors sommarhus eftersom det ska hyras ut. Zorro var med och sprang runt i trädgården, gissar på att han är rätt så trött nu.

Planerna för ikväll är att gå på UKM (En slags festival/tävling) tillsammans med tre kompisar kommer bli jätte skoj!

Imorgon blir det tyvärr en massa plugg, måste börja på en uppsats till musiken, vi ska skriva om ett band. Tror att jag ska skriva om Jonas Brothers. Men det är tre veckor kvar tills den ska lämnas in så det är fortfarnade tid kvar.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, blir grillat :)

Friday

Sitter just nu och kollar på Talang. Ett måste varje fredag.

Har inte gjort så mycket idag,mest varit ute och studsat. Men eftersom det är Emmas födelsedag så var vi och åt pizza med Bea och Linnea. Var tvungen att gå upp tidigt för att sjunga för Emma, är därför rätt så trött nu.  Måste sluta skriva  nu för Talang börjar igen. Ses

Dagens



Kofta: Ginatricot
T- shirt (Ny) Ginatricot
Jeans: JC

Happy Birthday

Idag fyller min lillasyster år. Grattis Emma! :)

Min dag

Sitter här och försöker få liv i mina kalla fötter, har varit på brukshundklubben och spårat i två timmar. Kul men kallt.

Har också varit i Kalmar idag tillsammans med mamma och syster. Köpte kläder till skolavslutningen (Blev en kjol och vit tröja) och så hittade jag en t-shirt och leggings. Ska försöka hinna lägga upp någon bild på allt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det väl tv:n.

Put your hands upp in the air






foto: Jag

My Day

God Eftermiddag. Idag har jag varit hemma hos Bea och lagat Drömmar, dom blev riktigt goda men kanske inte som dom man köper. Till drömmarna drack vi svart vinbärssaft (tror jag det va) och såg på film. Riktigt kul!
Kom hem någon gång runt tre och då fikade jag lite, sen åkte jag till Ica och köpte en tidning (Sofis Mode) som just nu ligger på sängen och bara väntar på att bli läst :)
Hoppas ni har en underbar dag.

090414



Blus: H&M
Linne: H&M
Jeans Leggings: Ginatricot

Japp så  här har jag gått klädd i dag :)

Dagens bilder



Foto: jag

Min dag



Guitar Hero och glass har jag ägnat mig åt idag.

Hey

Dålig uppdatering, jag vet. Men nu när det är lov och fint väder är jag hellre ute än vid datorn.
Kanske lägger upp några bilder senare på vad jag har gjort under dagen. Kram ♥

Korna i skogen



foto: Jag

Påskafton


foto: jag

GLAD PÅSK!

Solen skiner och det är lov, kan det bli bättre?

Idag har jag mest varit ute och fått en massa fräknar på näsan. har också varit i skogen och hälsat på korna. Bilder kommer :)

Rubrik



Nu är mina konfirmations kort klara, tycker att dom blev väldigt fina för att vara gjorda av mig. Så nu ska dom bara postas till alla släktingar.

Har inte gjort så mycket idag, studsade ett tag med Bea, Emma och Linnéa, gjorde korten klara, var ute med Zorro i trädgården och sen köpte jag pennor på Karlsson. Ikväll blir det grillat till mat. Mums, var länge sedan.

Dagens



T-shirt- Ginatricot
Skinnjacka- Lindex
Jeans- JC
Ballerina skor- Sthlm DG

14.54

Idag var det sista dagen med vanliga lektioner jippie! :)
Imorgon är det klass turnering i innebandy ,håll tummarna för oss. Det kan behövas ;)

Om tjugo minuter ska jag till kyrkan ,det är någon vandring i stilla veckan, och efter det blir det att åka direkt till Brukshundklubben skoj! Så vi hörs nog inte mer idag.

Kort inlägg

Blir inget mer bloggande idag eftersom jag måste plugga till tyska provet , men först ska jag ut med mamma och Zorro.

Igår när jag skulle fota dagens outfit så märkte jag att det var en fläck på min tröja ååå!! så typiskt, men hade iallafall chinos och randig tröja på mig.
Idag hade vi oförberett eng prov, det var rätt så lätt men man vet aldrig, det kanske gick åt skogen? Nej nu ska jag ut
SES


Today is it Monday

Idag känns det som att hela världen har påsklov, men inte jag inte. Blev skola som vanligt, men nu är det bara två dagar till med vanliga lektioner och sen innebandy turnering på torsdag och efter det är det påsklov!! Som jag har väntat :)
haha och då när vi har påsklov har inte dom som har påsklov nu det. Blev det där för invecklat?? Aja lov snart iallafall.

Annars har jag bloggtorka just nu men hoppas att ni kommenterar lite bättre. Så mycket roligare då.
Just det idag ska jag beställa dom där skorna ifrån H&M som jag bloggade om för ett tag sedan. Vet bara inte om jag ska välja dom bruna eller svarta, lutar just nu åt dom bruna men jag hinner säkert ändra mig.


Hemma igen

Idag hade Zorro inskrivning på Brukshundklubben, så jag var inte hemma förens vid tolv och då fixade jag bland bilderna på datorn och åt sen mat. Nu ska jag ut och studsa med Emma och Bea :) sen blir det att plugga tyska och se på Gossip Girl. Kram♥

Bilder



Några bilder som jag och min syster tog igår när vi studsade. När man har satt upp studsmattan ja då är det sommar! :)

Ni behöver ju inte titta på mitt smile på första bilden ;)

Utomhus



Sitter ute på trappan med laptopen i knät. Har varit i församlingshemmet hela dagen med konfirmationen. Sista gången vi hade "stor" samling. Skönt men endå lite trist.

Hoppas ni njuter av det vackra vädret lika mycket som jag gör.

090402



JC, H&M och Ginatricot

25+

Kom hem ifrån Sofia för ett tag sen och har nu duschat. Är verkligen varmt ute så jag ska nog gå ut och studsa sen.
 
Vi hade ju kemi prov idag, Jag tycker att det var väldigt lätt så jag hoppas det gick bra. Kram♥

Långpromenad





Långpromenad och kameran fick följa med. Gissa om han blev glad! ;)
Behövs väl inte sägas att jag bor på landet?

Syns lite av dagens outfit på sista bilden, Chinos och Skinnjacka.

©lenamandaatensia


Fräknar på näsan

Hejsan! idag är det verkligen vår. Har redan fått en massa fräknar på näsan efter att ha varit ute i solen varenda rast. Men det betyder ju bara att snart är sommarn här!
Har också hunnit med att beställa lite saker till konfirmations korten, är ju inte länge kvar bara en och en halv månad.

Lillan och Busan har varit hos veterinären idag. Busan hade en talgkörtel på ryggen som skulle tömmas. Och Lillan hade tappat lite päls. Men det var inget allvarligt och nu är dom hemma igen och är som vanligt.

Nej nu ska jag inte sitta här inne och uggla, utan gå ut och sätta mig i solen och läsa på till kemi provet. Har också en jätte bra bok att läsa. Ses

RSS 2.0