Torsdag

Hejsvejs! Idag slutade vi tio i ett så himla skönt! Ska göra det varje Torsdag från och med nu. Men till vårterminen kommer vi att sluta halv tolv! Efter att vi hade slutat cyklade jag hem till Sofia, vi kollade bland en massa grejer som hon och jag har gjort för ett par år sedan, haha har nog inte skrattat så mycket på länge :) Nån gång vid fem åkte jag hem och läste so, läste bloggar + att jag åt samtidigt, det ni ;) Imorgon är det sista dagen innan höstlovet behöver väl knappast säga hur bra det känns. Tyvärr ska vi ha teori på hemkunskapen men det går nog det med.

Igår beställde jag och mamma en tröja ifrån H&M.com som jag ska få i julklapp. Riktigt fin med paljetter och allt på axlarna.


bild: H&M.com

FREDAG



Fredag, Idol och äntligen helg! Imorgon ska jag på gymnasiemässa i Kalmar, får se hur många skolor jag hinner besöka men Ingelstorp blir det att besöka först då det är ett naturbruksgymnasium. Ikväll ska jag se på Idol (Heja Calle) Nu ska jag kolla lite på Tradera, riktigt roligt har jag upptäckt. Kram

Konstutställning

Idag var hela klassen på konstutsällning i Virserum, I Ungas Ögon heter den. Vi fick göra lerfigurer, rita serier och titta på utställningen, man fick också prova en massa roliga peruker :) (Kolla bilden)


Lite nytt

Lite bilder på nytt som har hamnat i min garderob/hylla/skrivbord.


Blå oversize tröja ifrån JC


T-shirt ifrån GeKås Ullared


Jeans ifrån Ginatricot


Jeans tights ifrån Kapphal


Skjorta ifrån Pappas garderob ;)


Skor som kommer hålla emot blask/snö köpta på Citygross


Foundation från Maybelline, köpt på H&M


Hårborste gjord i Lönnträ, KICKS

Kort

Hej Hej! Vanlig dag i skolan och som tur är inte så mkt läxor. Känns som ett onödigt inlägg men lovade Rebecka att uppdatera ;), har en massa bilder på kameran men orkar inte lägga in dom på datorn gör det kanske i helgen. Kram

RSS 2.0