100331



Sista riktiga skoldagarna gjorda innan lovet. Imorgon är det Innebandyturnering, är riktigt peppad! Och då menar jag allvar ;) I år ska vi banne mig vinna.
Var ute igår och tog lite kort, ska se om jag hinner redigera dem och visa här sen. Nu ska jag och mamma gå till Biblioteket så vi hörs senare.

Söndag


Nu ska jag strax cykla till Sporthallen för att träna lite Box, är riktigt kul! :)
Efter det är det en massa läxor som jag har skjutit upp hela helgen, och så ska jag försöka hinna se House som jag spelade in förra veckan. Och så är det bara fyra dagar kvar sen är det Påsklov! :)

Jag är glad...

för idag har det varit vår på riktigt! 20+ i solen och varm blåst! Och igår såg jag en fjäril för första gången i år.
- Jag fick MVG på de första delarna på eng nationella!
- Det är snart påsklov
- Det är helg.

Ja det var bara det jag ville säga :)

Söndag

Sen jag senast skrev så har jag och Rebecka skaffat oss varsitt träningskort på Korpen, så nu ska här tränas! ;) Ikväll har vi varit på Box, grymt jobbigt men kul. Kommer garanterat kännas i armar och ben imon! På Tisdag blir det aerobic.

Jag har också varit på marsvins utställning i Linköping (igår) där det gick väldigt bra, kom hem med tre rosetter som nu sitter snyggt upphängda ovanför marsvinens bur.

Idag har jag städat och rensat halva min garderob känner mig väldigt duktig. Och så är det ju studiedag på Onsdag! :D Känner på mig att den här veckan kommer bli great!

Jag har även beställt lite saker ifrån H&M. En klänning, en sjal, en tröja och ett par shorts. Men det kommer inte förens v.14. Men det är bara bra eftersom det är vår/sommar kläder och om man tittar ut är det ett antal veckor kvar innan det blir vår på riktigt. Nu ska här ses på Blåsningen/Amanda

Träna för första gången i mitt 16 åriga liv!



Oj här var det inte uppdaterat på länge! Ska försöka bli bättre på det ;)

Idag hade vi nationella prov i Engelska, läsförståelsen var lättare än jag trodde men hörsförståelsen var hemsk! Usch!

Ikväll ska jag på aerobic med Rebecka, haha har aldrig tränat något i hela mitt liv men någon ska väl vara den första? Ska bli kul iallafall :)
Nu måste jag läsa lite so och matte sen ska jag kolla på Förkväll och efter det ska jag cykla till aerobicsen.

RSS 2.0