29 MARS

Dagarna bara flyger iväg och snart är det påsklov. Men först på tur står halkbanan imorgon! Känns lite nervöst men det kommer bli skoj. Och på måndag då....är det äntligen dags för Game of Thrones säsong 2!! Åh jag är så himla taggad!!
Hittade lite snygga bilder på Kit Harrington, Emilia Clarke, Alfie Allen och Lena Headey. 


Belgien del 2


SÖTCHOCK

Igår följde den här söta damen med mig hem. Junimas Touch Diamond, född i juni 2010. Oplanerat men alldeles underbart. En Dew var precis det som saknades i flocken!

Bäckebo 24 Mars

Idag var det utställning i Bäckebo. Kände mig lagom sliten när klockan ringde tio i sju.
Hade bara med mig Silvia då Rosmarin tappat lite massa. Men det gick ju så bra som det bara kan gå! Silvia fick silverkort och blev placerad som BIS Pet 1!

Belgien del 1

Hemma igen efter 5 härliga dagar iväg. 36 timmar sammanlagt på en buss, men det var det värt för att få spendera 3 hela dagar i Bryssel. Vilken underbar stad! Vi har bl.a. besökt EU parlamentet, kommissionen, parlamentarium, shoppat som galningar på Forever21, ätit massor av mat och godis, trängts i hotellsängar för att kolla på Big Brother, myst på världens finaste café tills det blev mörkt ute, besökt Waterloo och gått uppför sådär 250 trappsteg och sista dagen blev vi nästan snuvade på hotellfrukosten. Älskade underbara Sp10 & Sp09! 
Här kommer första delen med bilder.
Parlamentarium



Lunch




Inne i Bryssel






BRYSSEL

Imorgon bär det av till Bryssel! Lite efter 05.00 kommer bussen förbi Glahytt och hämtar upp mig och ett par stycken till. 18 timmar senare beräknas vi vara på hotellet. Hörs igen på fredag och då med massvis utav bilder.

LOREEN

Helt rätt låt vann! Euphooooorrriiiaa!

BOKREA!

Titta vad jag fyndade igår i Kalmar. Okej Kungarnas Krig var inte på rea men boken till vänster fick jag för en femma! Det kallar jag för bokrea!
Förutom böckerna köpte jag lite nödvändigt att ha med till Bryssel. Och ja böckerna följer också med dit, måste ju ha något att sysselsätta mig med under den 16 timmar långa bussresan..

Utekatt

Härom veckan fick Bella komma ut för första gången. Morris tyckte väl det var sådär att behöva ha Bella hängandes efter sig även utomhus, men det får han stå ut med.

Första säsongen sedd

Sådär då har jag sett klart första säsongen av Game of Thrones! Andra säsongen börjar 1 april så väntan är inte allt för lång. Tills dess kan man ju alltid kolla på trailers och längta, längta, längta! 
Värt att notera är att danske skådespelaren Nikolaj Coster Waldau spelar Jaime Lannister. Men min favorit är helt klart Jon Snow.

5 MARS

Måndag igen. Visst känns det som det alltid är måndag? Iallafall hade jag en jättebra helg som innehöll filmkväll med familjen, besök hos farmor, tjejkväll/natt hemma hos Malin, frukost framför vasaloppet (drömde förresten natten innan att Jörgen Brink vann och så gjorde han det för tredje året i rad!) och så avslutades helgen med träning! Hej träningsvärk säger jag bara.
Den här måndagen var som de flesta andra måndagar; småföretagande, historia, geografi och så idrott. Kvällen ska ägnas åt lite svenska plugg och så ett avsnitt Game of Thrones eller Sons of Anarchy, eller både och det funkar det med ;)
Söta Zorro för ett par veckor sedan.

UF-Mässa och Vår i luften

Hela veckan har solen skinit och man har kunnat ha vårjackan. Även om jag gillar snö så är det alltid lika härligt när det en dag helt plötsligt är vår i luften! Ja och så är det snart dags för våran klassresa till Bryssel! V.12 bär det iväg med buss i 16 timmar för att sedan bo på hotell, besöka EU parlamentet, Waterloo och så lite shopping. 
Ett annat vårtecken förutom sol och snödroppar är UF-mässan som var idag. Ekonomerna i våran klass var funktionärer medan vi andra hade lektioner och fick kika in på mässan under raster. Men nästa år då är det vi som står där med vårat företag och förhoppningsvis tjänar massor med pengar ;) 
Foton tagna april 2011

RSS 2.0