Årets

Titta vem som precis kom med på listan över årets pet! En tjugonde plats är inte fy skam. Fina Rosmarin ♥


I-landsproblem

Jag har ett riktigt i-landsproblem. Ikväll är det Guldbaggegalan och Handbolls EM - samtidigt! Hur ska jag kunna välja!? Arrghh!

SIMON OCH EKARNA

Har länge velat se Simon och ekarna och imorgon blir det äntligen av! Hoppas nu den lever upp till mina förväntningar.

A walk down memory lane 2

JUNI
Då blev det äntligen sommarlov och superduperfint väder! Fikade med vänner mitt ute i skogen, bakade brownies (som jag aldrig lyckats göra om lika goda), fotade en massa, cyklade till Göjsön jag vet inte hur många gånger, listade bästa tv-serierna, började följa The Killing, fick sommarjobb och spenderade ännu fler dagar på altanen med tidningar och fika!
JULI
Var i Jönköping, på Öland, Landskrona och för första gången på Berga Café. Fick äntligen min turkosa vägg!
Började kolla på Dexter och fastnade efter första avsnittet. Såg sista Harry Potter filmen. Började sommarjobba
och det var bättre än jag trodde.

AUGUSTI
Augusti innehöll bl.a. en fotodag med Sofia, en dag i Karlshamn hos min mammas kusin och våra sysslingar. På hemvägen hämtade vi lilla Silvia. Rosmarin fyllde 1 helt år! Jag började i slutet på månaden på körskolan.
SEPTEMBER
Äntligen var det dags för NM i Hässleholm! I de officiella klasserna gick det inget vidare men desto bättre gick det i UNM! Så vi åkte inte tomhänta hem precis. Förövrigt var det ganska dött på bloggen, lite bilder på vatten, träd..och så var det visst 24 + grader ute sista september. 
OKTOBER
Bus-Bella flyttade hit och jag och mamma såg Dexter säsong 3. Resten utav månaden räknade jag ner tills världscupen skulle dra igång. 
NOVEMBER
Världscupen började äntligen och sedan dess har jag sett på skidor i princip varenda helg! En lördag spenderades
på skolan - öppet hus. Såg Breaking Dawn tillsammans med Julia. Till sist, 4/5 inlägg den månaden handlade
om längdskidåkning..

DECEMBER
Sista månaden på 2011. Jag gick in i någon slags tv-serie bubbla och vill inte tänka på hur många timmar jag spenderade framför datorn. Pluggade massa körkortsteori och det börjar nu närma sig slutet! Det blev jullov och julafton och efter det började jag på allvar räkna ned till min födelsedag.

A walk down memory lane 1

JANUARI
Fyllde 17 år och det fanns massor av snö, ingen kunde vara gladare än jag. Följde handbolls VM och var lite förälskad i Dalibor Doder. Tour de ski följdes också (såklart) där Marcus Hellner tyvärr missade pallen. På marsvinsfronten bar det iväg på utställning i Landskrona där Rosmarin blev BIS PET 1!
FEBRUARI
Skolan drog igång på allvar efter lovet och mellan allt skolarbete försökte jag hinna med VM i Holmenkollen. Bästa Marcus tog VM guld! När jag inte satt inne var vi ute i skogen med Zorro och njöt av det fina vädret. Fotade också några av de bästa bilderna jag har på marsvinen, en dag när ljuset var perfekt!
MARS
Mars innehöll Earth Hour, odling av gräs åt marsvinen, fotografering utav vitsippor, "schlager kväll" hos Sofia,
införskaffande utav ny mobil och slutet på VM.
APRIL
En hel dag på Öland tillsammans med mamma och Zorro resulterade i massor av fotograferande, sol, och lite fräknar på det. April innehöll massa marsvin! Var på utställning i Rävlanda där Rosmarin blev BIS PET 2! Hemma i buren vart det kirskålkalas, Ruth fyllde 2 år, Molly fyllde 1 år och jag anmälde till SM i Kalmar.
Fotade blåsippor som fortfarande hör till mina absoluta favoritbilder. Höll även ett svenska tal på 6 min helt själv inför klassen, har aldrig varit så nervös innan något, men heller aldrig så nöjd som jag var när det var över.

MAJ
SM i Kalmar var månadens höjdpunkt! Även om resultaten vart sådär så gör det inget för jag träffade en massa härligt folk! Statist på Kalmar slott var jag sista dagen i April men det får hänga med här i "Maj delen" ;)
Spenderade massa soliga dagar på altanen och räknade ned dagarna till sommarlovet!

PERFEKT

Sedan sist har jag fyllt 18!!
Och Marcus Hellner har tagit en andra plats i Tour de ski!!
Lovet avslutades på absolut bästa sätt :)

2 JANUARI 2012

Spenderar lovdagarna med promenader (till och med joggat har jag gjort!!), fika med fina vänner, fynda på rean, kolla på alldeles för många serier långt in på natten, tour de ski, körkortsteori och körlektioner. Och lovet fortsätter vara underbart med först firande av Sofia och sedan min födelsedag på lördag!! 

RSS 2.0