Året 2013

Jag väljer att sammanfatta några större händelser under året som gått :)
 
Silvia blev POY 4 - 12 vilket jag fick reda på i januari då utställningsåret sammanfattades.
 
Det var en helt fantastiskt fin januaridag ute vid vattnet i Oskarshamn och jag förevigade det med kameran.
 
Köpte mitt älskade 35mm objektiv i februari!
 
Studentmössan kom hem, så overkligt att det var vår tur.
 
Jag, Emma och Julia visade vårt UF företag på UF - mässan i Mönsterås och så var det en del kvällar på Åströms med klassen ;)
 
Var på en så bra resa till Egypten med mamma och Emma på påsklovet.
 
Reste till Prag med Veronica i 4 dagar och den staden är så makalöst vacker!
 
Tog studenten!
 
Var på Robbie Williams konsert på Ullevi tillsammans med mamma.
 
Flyttade till Uppsala och började läsa till Agronom på SLU.
 
Åkte på studieresa till Hälsingland.
 
Under 2014 hoppas jag på:
Fler bra stunder med klassen och mina fina vänner.
Upptäcka nya platser och fota ännu mer.
En eller fler resor, gärna till London, Paris och någon varm strand. 
Att alla jag känner får vara friska. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geocaching

Idag har jag och pappa spenderat förmiddagen i skogarna häromkring och testat på geocaching. Geocaching går ut på att med hjälp av gps (eller deras app i telefonen) leta "skatter" som andra har gömt. Det kan till exempel vara en filmrulle eller en matlåda som innehåller penna, loggbok och kanske ett föremål som man kan få byta till sig. Tanken med geocaching är att upptäcka platser man annars inte hade besökt. Jag hade aldrig varit vid de här "Kyrkostenarna" och hade nog aldrig åkt in där om det inte var för att en chache fanns där och vilket häftigt ställe det visade sig vara! 3 stycken chacher lyckades vi hitta och det finns många många fler att hitta häromkring! 
 
 

Julafton

Några bilder från julafton som firades hemma med familjen. Lugn och fin var den (förutom att jag sprang omkring med min kamera och stativ, haha) och jag fick så fina julklappar, tack!

Julfika

Ett par dagar innan jul var jag hos Evelina tillsammans med Maja och Sofia och hade en mysig eftermiddag med massa fika och julgodis! ♥
 
 
 
 

22 december

 
Sedan i torsdag 15.00 så har jag jullov, en flygresa och biltur senare så är jag hemma i småland! Det har varit dåligt med bloggande i december (och alla andra månader sedan typ förra sommaren, hehe) men det har hänt så mycket kul! Jag spenderade första helgen i december hos Sofia i Trollhättan, vi var på Liseberg, kokade knäck, åt frukostar framför julkalendern och bara hade det så himla bra! Sen har det varit hundmässa i Älvsjö som jag och Sofia i min klass åkte på, julbord med klassen som var mysigt med massa mat och lite julsånger, bio (The Hobbit som var sjukt bra!) och så helgen innan jag åkte hem till småland kom min familj på besök och vi åkte bland annat till ett regnigt Stockholm för julshopping men det var mysigt ändå. Bilderna ovan illustrerar mitt julpyntade fönster i Uppsala och så jag och mina nya Urbanears som jag fyndade på blocket för halva priset!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0