Ryan Gosling x2

 

Dessa två fick följa med mig hem igår ifrån Kalmar. Såg Drive igår och The Notebook

har man ju sett ett antal gånger, men den är ju så fin! Recensioner kommer på båda.


True Blood

True Blood när det är som bäst! ;)
Bilder från seriedrottningen.

Vovvar, marsvin och kaniner

Förra måndagen (tror jag det va?) tog jag bilen och körde mot Mönsterås för att fota hemma hos Mette. Möttes av Mettes fina vovve Axel + de två hundar hon är dagmatte åt. Sedan in och klappa marsvin en stund innan det var dags för fotografering. Fick massvis utav fina bilder, de ovan är bara ett fåtal. Jag blev lite sugen på kanin igen men det får allt vänta ett par år.

SMÅ GULA

Innan det började regna hann jag krypa runt i trädgården och fota fina smörblommor!

Fotbolls EM'12

Jag har blivit lite smått besatt utav fotbolls EM. I början var det mest att "jag ska bara kolla när Sverige spelar" men så åkte de ju ut alldeles för tidigt och jag var inte riktigt beredd att ge upp mina fotbollskvällar. Så nu har jag sett när både Tyskland - Grekland spelade och igår Spanien - Frankrike. Så om någon nu skulle börja prata om Özil, Torres, Rémy eller Santos så kan jag iallafall sätta in de i rätt landslag, haha. 
Hoppas förövrigt på att se Tyskland i final! Heja Heja!

Bäckebo's Rom Russin

På Midsommarafton somnade finaste Ruth in omgiven av sina burkompisar.
f.090412 d.120622 - sov sött Ruth.

SOMMARLOV

Jag älskar, älskar, älskar pinterest.com! Där kan man "pinna" bilder som man tycker om. Detta kommer jag spendera timmar framför om jag känner mig rätt, haha. Bilderna ovan är några som jag tycker om.
Annars då? jo sommarlovet har börjat, Högsbydagarna är över och Midsommar är redan imorgon! Det blir ett par härligt oplanerade veckor framöver tills jag börjar sommarjobba v.30.

Student2012

 

Idag har finaste Bea tagit studenten! Så efter en lektion i skolan åkte jag hem, bytte om och sedan bar det av till Kalmar. En regnskur senare sprang studenterna ut. Nu är sommar känslan verkligen infunnen! Grattis än en gång Bea! :)
Just nu sitter jag och syster framför fotbolls EM. Heja Sverige!!

 

 

 


Yellow Fever

Igår såg jag och mamma det hittills roligaste Supernatural avsnittet -  S04E06 Yellow Fever!
Extramaterialet på slutet där Jensen Ackles gör Eye of The Tiger..haha.
De verkar ha så sjukt roligt både framför och bakom kamera!

BERLIN BILDER

Jag. Vill. Tillbaka.

Vapensköldar

Collegehumor.com har gjort en rolig grej med Game of Thrones vapensköldar. Nämligen vapensköldar fast för andra serier. Haha, jag älskar verkligen sån't här! Sköldarna ovan är för serierna House, Friday Night Lights, Downton Abbey & Seinfeld.

TRUE BLOOD S5

True Blood är sommar för mig, så är det bara! Därför kan jag ju inte låta bli att lägga upp trailern för säsong 5. Tänk att det är hela 5 år sedan True Blood började. Tiden går fort.


SJUNDE JUNI

Sitter och läser min egna blogg, lite töntigt va? Men det är så himla kul att titta tillbaka i arkivet. Var t.ex väldigt flitig att fotografera allt jag gjorde i somras. Just nu är inspirationen till att fota nere på noll. Men den brukar komma tillbaka när det blir sommar och sommarlov!
(1 år kvar till studenten förresten, Peeeepp!)
Finns dock en hel del foton i iPhonen på vad jag hittat på de senaste dagarna.
Åkt till Kalmar, köpt bil, fotat slappa katter, Elle, kollat Supernatural tillsammans med mamma, min 30cm långa utväxt, anmält till tjejmilen (dags att börja träna!??), picknick på nationaldagen med fina vänner, fotat pinsamt många ego bilder, ätit tårta!

CLEAN

Världens godaste parfym jag någonsin har ägt! Man doftar precis som nytvättat.

The Great Gatsby

På engelskan har vi läst klassiker som vi sedan redovisade igår. Mitt val föll på en bok jag tidigare aldrig hört talas om, "The Great Gatsby" skriven av F. Scott Fitzgerald. Första kapitlet var väl sådär men sen, oj oj vad spännande det var! Om ni ska läsa en engelsk klassiker, läs då "The Great Gatsby"! Ni förstår kanske att jag nästintill älskar den här boken, förstå då min lycka över att den kommer som film i December! Med bl.a Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan & Tobey Maguire.

RSS 2.0