Våren är här!




Jaa!! Äntligen är våren här, cirka 16 grader var det ute igår! :) Och förhoppningsvis fortsätter det. Just nu kollar jag på Svenska hollywoodfruar, och redigerar lite bilder. På Torsdag vid tolv när vi slutar åker jag med mamma och Emma till Kalmar, var en evighet sen jag var där sist och det är en massa saker jag måste ha ;)

Måndag igen

Jaha då var det Måndag igen, men den här veckan har vi Hälso Tema i skolan så det blir inte så många vanliga lektioner. Vi ska bla gå tre promenader, lyssna på en föreläsning, äta frukost i skolan och träna aerobic :) Sen på Fredag ska vi till banken men det har inget med hälsan att göra ;)

Ikväll ska jag och pappa till hundklubben, vi går fortsättningskursen där med Zorro skoj är det!




Spotify

Sitter just nu vid Emmas lilla mini dator (som är otroligt svår att skriva på) och lyssnar på Spotify. Om en timma ungefär ska Emma ha sitt kalas för släkten. Så jag missar nog boxen ikväll :( Haha ja jag har nog blivit lite träningsgalen. Detta har tagit mig en evighet att skriva så nu slutar jag. Ses

Amandas Låtar <----Min spotify lista, lyssna och njut av min speciella musiksmak! ;)

FREDAG

Nu var det länge sen sist!

Idag hade vi nationella prov i matte, kändes som att B-delen gick bättre än A-delen. Hoppas på att jag kan få behålla mitt betyg. När jag kom hem satte jag mig på altanen och fikade samtidigt som jag läste ut Camilla Läckbergs Fyrvaktaren (sjukt bra bok, läs, läs, läs!!) Sen hann jag också med att cykla till skogen för att fota lite men solen envisades med att vara bakom moln hela tiden så det blev inga bra kort. Plockade iallafall en massa maskrosor till marsvinen som givetvis blev överlyckliga :) Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, inget bra på tv ju :/ Aja jag kommer väl på nåt.

HEADER!

Sådär nu har jag lagt in den nya headern, tycker att det blev riktigt bra! :) Mycket finare än innan.
Nu ska jag spela lite Sims3, har inte spelat på jätte länge men började på en ny familj igår. Haha det är riktigt roligt ju!


Vårfint på bloggen!

Har som ni kanske ser ändrat lite bakgrundsfärg och textstil mm. Har också fixat en ny header men har inte orkat lägga upp den på bloggen, än. Ska göra det idag har jag tänkt ;)
Nää nu ska jag gå upp och släppa in marsvinen i deras nystädade bur. Hörs senare idag.

Onsdag kväll

Sitter just nu väldigt bekvämt med datorn i sängen och läser lite bloggar. Var tänkt att jag och Bea skulle åkt till Kalmar imon, men hon har blivit sjuk :/ dumma maginfluensa om det är det som håller på att spridas genom hela Högsby, bara det inte kommer hit!!
I Tisdags var jag ju som sagt och hämtade/köpte en duvtransport av Emma (Ruths uppfödare) när vi kom dit tittade vi först på marsvinen (alltid lika söta!) hennes två dräktiga honor var riktigt tjocka, så det kommer nog bebisar vilken dag som helst. Hoppas hoppas på många honor :)
Annars har jag mest slöat runt hemma, eller jo jag var ju i O-hamn med mamma för att köpa hundmat. Men den sorten var slut så när vi var på väg hem kom vi på att veterinären kanske hade det fodret. Så vi åkte dit för att kolla och såklart hade dom precis den sorten vi skulle ha. Smart av oss att inte åka dit först ;)
Imorgon ska jag nog baka och städa, ja så får det bli!


(ÄNTLIGEN ÄR DET VÅR) haha var bara tvugnen att poängtera detta ;)

SÖNDAG

På Tisdag åker jag till Ruth´s uppfödare Emma för att hämta en 6-facks duvtransport. Och så ska jag kika lite på hennes dräktiga skinny honor, ska förhoppningsvis bli en liten hona i någon kull åt mig ;)
Men tillbaka till det där med transportburen. Jo jag har letat efter en sådan ett tag men det är svårt att hitta en begagnad som finns i närheten också. Men så idag när jag kollade på Emmas hemsida så såg jag att hon hade en nästan oanvänd duvtransport till salu. Så då var det bara att smsa henne och se så den var kvar, och det var den ju :)
Nu ska jag snart se på Cougar Town och efter det Gossip Girl.

PÅSK



Okej det gick inte såå bra på innebandyturneringen, men vi hade roligt iallafall!
Nu är det påsklov och det ska förhoppningsvis spenderas i en massa solsken. /Amanda

RSS 2.0