Second Hand



Skjortan kostade 15kr (!!!) och väskan 30kr (!!!) Så tycker att jag gjorde väldigt bra köp :)

Advent



I Onsdags satte jag upp mina julgardiner och min adventstjärna, lite tidigt kanske men jag ville ha den dära julkänslan som man måste ha innan advent. Så lite snö skulle inte sitta fel. Igår var jag med familjen på julskyltning i Mönsterås. Förutom tre st knäckäpplen köpte jag en skjorta och en väska på Röda Korset (tror jag det var) Bilder kommer!

Länge sedan sist

Har tagit en del bilder som jag hade tänkt visa här, men så kommer det hela tiden en massa saker i vägen och så glömmer jag bort det. Förlåt... Den här veckan har vi tre prov och en stor so läxa. Men på Torsdag åker hela nian till Stockholm för att se musikalen Hairspray. Och så tror jag vi skulle besöka riksdagshuset och sedan få gå på stan. Kommer hem halv fyra på Fredag morgon så då blir det att sova hela (okej halva) dagen. Kram Amanda

Sjuk Helg



Har varit sjuk i helgen, därav uppdateringen. Var på dans med skolan i Torsdags kväll, kom hem vid elva och somnade säkert inte förens halv tolv sen upp halv sju på Fredagen. Hade frossa och värk i hela kroppen. Som tur var så fick vi gå hem vid elva :) resten av dagen låg jag på soffan och sov/tittade på tv. På kvällen åkte jag och dom andra till Malin för att fira hennes födelsedag. Stannade bara i två timmar pga av feber. På Lördagen var det öppet hus på gymnasiet här i Högsby. Åkte dit med Rebecka och Malin en stund. Igår vilade jag mest, och idag när jag vaknade hade jag hosta och huvudvärk, så jag stannade hemma. Och nu känner jag mig mycket bättre.

Blev ett väldigt långt och egoistiskt inlägg ^^

Utställningen i Bäckebo

Utställningen gick väldigt bra för att vara första gången :) Ruth vann sin klass och kom med i finalen, där hon vann ett HP (hederspris) som domarens favorit. Det var verkligen hur kul som helst att vara på utställning och det blir helt klart fler gånger.

Fredag kväll

Hejsan, har precis ätit och ska snart ner för att se Idol. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att åka till Bäckebo, utställning med Ruth :)

För en månad sedan lämnade Lillan oss, hon blev sjuk och fick somna in. Känns så overkligt att dom bara är två st i buren nu. Men jag är glad att Busan har Ruth.
Nu ska jag packa det sista tills imorgon, önska oss lycka till :) Kram


12/11-09

Just nu sitter jag vid tv:n och kollar på Navy CSI tillsammans med mamma :) Fredag imorgon och den här helgen händer det mycket kul. Imorgon kväll blir det julmässa och på Lördag utställning med Ruth i Bäckebo.

Kollade H&M hemsida förut och hittade ett par riktigt snygga skor, och ett pannband! (ett pannband!!! och det var snyggt)

Behöver ju faktiskt ett par skor till sommaren då mina svarta ballerina har gått sönder.


Klippning

Om några minuter ska jag cykla iväg i regnet till frisören. Blir att klippa topparna och luggen, mycket behövligt! kanske uppdaterar ikväll, har inga läxor tills imorgon mer än matten (som redan är gjord) så det ska nog finnas lite tid. Kram ♥

Jag ser det snöar, jag ser det snöar


Ja så här kan man ju se ut ifall man inte vill frysa ihjäl.

Första "riktiga" snön idag alltså, 4 November.
Idag har vi pratat en massa om julkalendrar och gissa om jag längtar till årets börjar :) Och så vill jag ha julmust, lussekatter, pepparkakor, glögg, russin, julskyltning, KNÄCKÄPPLEN, julklappar, födelsedag, en massa snö. Ja sammanfattningsvis: JAG VILL HA ALLT SOM HAR MED JUL ATT GÖRA ;)

Var ute nyss och fotade lite, använde till och med mina vantar som jag stickade i åttan (elr var det sjuan?) Dom är så bra att ha när man ska fota eftersom det är "hål" för fingrarna.


foto: Taget idag av mig

En ny TISDAG

HejHej!! Höstlovet är slut och vi har gått två sega dar i skolan. Varför ska loven/helgerna gå så himla fort? Iallfall så är dom två jobbigaste dagarna gjorda nu, dessutom fick vi fika av skolan idag, en fryst bulle och festis men det är ju alltid nåt ;)
Imorgon blir det en massa tyska plugg, Torsdag ska jag till frisören, Fredag blir det nog hem till Sofia med dom andra och se film längtar♥ Lördag - Kalmar och Söndag är det ju fars-dag så då tror jag vi ska till Emågården för att äta med farmor. Ja det är fullt upp kan man väl säga.

Ska försöka berätta kortfattat vad jag har gjort på lovet.

Spelat alldeles för mycket sims, varit med Bea och spelat Wii, varit med Rebecka och sett skräck film, Vimmerby- Höstmarknad (Köpte en massa fudge) Kalmar för att kolla in det nya modehuset vid Hansa city, Mönsterås- tända ljus vid mormor och morfars grav + köpa nytt halsband till Zorro, läst ut Tyskungen, krattat löv och sovit (såklart;)

Nu ska jag kolla facebook och sen Ugly Betty och House! :) Kram

RSS 2.0