Året som gått del II

 
JUNI
 
I juni var jag en väldigt flitig bloggare! Månaden innehöll 2 studenter, mycket True Blood S5 pepp och en massa fotografering. Åkte till Mette och fotade hennes fina djur. Fotade gula små blommor i trädgården och publicerade ett helt inlägg med Instagram bilder. Jag blev också fotbolls galning som såg nästan alla EM matcher! Hade den årliga picknicken med fina vänner! Juni var helt enkelt en väldigt bra månad. 
 
JULI
 
Åt för första gången på mysiga Mejeriet - så god mat! Var på utställning i Landskrona, skåne är så fint på sommaren att det inte är sant! Konsert i Borgholms slottsruin tillsammans med mamma och syster. Såg Rock of Ages på bio och önskade att jag hade levt på 80-talet. Visade ännu fler bilder från Berlin på bloggen. Var ledsen över att fotbolls EM snart var slut och att Tyskland inte var i final. 
 
AUGUSTI
 
Nu börjar ett par riktigt dåliga bloggmånader. Det hände en massa roliga saker men jag orkade sällan blogga om det, haha. Iallafall så bestod augusti av en hel del jobb, men jag fick en sista ledig sommarlovsvecka! Jag och Malin tog bilen till kalmar för att njuta av den sista sommaren, vi åt glass och inspirerades av en massa löpare, det var ju snart dags för tjejmilen!! Köpte min älskade Fjällräven jacka! Bakade muffins och cyklade i regn till berga café med Malin och Sofia också. 
 
SEPTEMBER

Äntligen var det dags för tjejmilen och Stockholm, så himla bra helg! Vi gör om det i år igen! Annars minns jag inte vad som hände i september, var nog mest skolan som tog upp all min tid. 
 
OKTOBER
 
4 st Instagram bilder får representera oktober månad. Min favorit väska kom hela vägen från England, skrev den hemska regionalgeografiska analysen i geografi b, åkte ut i skogen med Malin för att hälsa på Maja och Nate och slutligen sydde jag en massa vetekuddar till UF!
 
 
 NOVEMBER
 
I november åkte klassen på klassresa till Stockolm. Vi såg pjäsen "Den goda människan i Sezuan" på Dramaten, pjäsen var väldigt speciell men bra! Att sen fått gå på Dramaten är ju inte helt fel! Efter en natt på hotell och god hotellfrukost besökte vi Östasiatiska museét vilket var intressant och så bjöd vår lärare på gott fika. Under vårt Stockholmsbesök hanns det också med ett besök i riksdagen, en guidad tur i Gamla Stan, Chai latte, lång lunch och besök på Visualiseringscenter i Norrköping. Skrev inget alls om detta i bloggen i november så tar igen det lite nu! 
 
DECEMBER
 
Det vart jullov och jag önskade att vädret skulle bli kallt istället för slask. Och ja, den önskan gick ju så småningom i uppfyllelse! December bestod mycket av soffhäng, ljusslingor, prickiga favoritklänningen och en underbar julafton såklart. Sen bokade vi resa till Egypten också. Året avslutades på bästa sätt i Oskarhamn tillsammans med Sofia och 2013 började. 
 

Turkost är fint

 
Jag vill ha vår, nu!

Det närmar sig!

Våra studentmössor kom förra veckan!! Wieeee!!!

Näst sista lovet

Ja nu har det näst sista lovet någonsin börjat och ikväll blir det "efter studenten - kväll" hos Sofia. Bilderna ovan är förresten tagna hemma hos Sofia förra fredagen.
Planerna för innan ikväll är att baka en kladdkaka och kanske fixa sista delen av årsresumén här på bloggen. Jag borde också kolla bland mina bikinis inför Egypten. Men det känns ju så långt tills vi ska åka, trots att det bara är 42 dagar!
 
Update: Insåg att min blogg fyllde 4 år i förrgår!!
 

Så fel men ändå så rätt

Jag är så nöjd med mitt nya objektiv trots att det blev lite fel. Har jätte länge varit sugen på ett fast 50mm objektiv och i tisdags tog jag äntligen tag i saken och beställde ett (trodde jag). Råkade nämligen beställa ett fast 35mm objektiv för samma pris. Så blev rätt förvånad då jag öppnade paketet! Men det blev ju hur bra som helst ändå! Dessa ovan fotade jag krypandes (haha!) i skogen idag. 

Mina minnen

I fredags fick jag hem min fotobok som jag gjort, är riktigt nöjd med hur den blev! Så mycket roligare att ha bilderna i ett album än bara i datorn. Fick också hem ett nytt objektiv (äntligen!) så det har fotats en hel del i helgen. Kommer nog upp lite bilder här senare ;)

RSS 2.0