FREDAG

Sådär då var nästan allt klart tills imorgon, ska bara packa ihop lite fika åt mig. Pappa skjutsar mig halv åtta ungefär så jag behöver inte gå upp förrän halv sju! 

Som sagt har jag varit i Kalmar idag för att shoppa och äta kinamat! ;) Hittade ovanligt mycket, men det kan bero på att jag för en gångs skulle hade med mig pengar. Blev en sjal, två tröjor, underkläder, jeans och en födelsedagspresent till Rebecka. Nöjd är jag!

Nu ska jag fortsätta att kolla på Let's Dance och bara ta det lugnt resten utav kvällen. Förresten så tycker jag att all skidåkning imorgon kunde skjutas upp en dag så jag hinner se det ;)


En härlig bild från arkivet, tagen sommaren 09



Ute i skogen


Varje sportlov så länge jag kan minnas har vi gått till skogen här hemma och grillat korv, så även i år ;)
Korven blev perfekt eftersom det var jag som hade hand om grillningen, bildbevis finns haha! Efter ett par timmar blev det ruskigt kallt då det började blåsa men fram tills dess så var vädret jätte bra! 











VM GULD!!

Just precis nu kollar jag på prisceremonin och det känns underbart att Marcus Hellner tog Guld och Emil Jönsson tog Brons! Vilken start på VM! Haha jag vet inte vad jag ska skriva, är bara så himla glad. Marcus vann helt överlägset! Härligt också att Emil fick ta en mästerskaps medalj, han kändes om möjligt ännu gladare än Marcus - kolla bara här





En saffransbulle


Tog lite bilder på marsvinen för ett par dagar sedan, då ljuset var helt perfekt! Rosmarin fick posera med sin BIS Pet 1 rosett ;)

Opps

Nu blev det ett lite väl långt blogguppehåll! ;)

Så vad har hänt sedan sist? Ja knappt så jag vet det själv faktiskt. Men det har varit en massa prov och skolarbeten! Nu är det i alla fall sportlov, vilket känns underbart!

Lovet hittills i korthet:
- Trimmat Rosmarin inför Lördagens utställning i Bäckebo.
- Spenderat ett dygn med tre underbara vänner, innehöll skräckfilm, grillad korv, choklad, scones och simhallen :)

Lovet framöver:
- Idag ska vi hämta min syster och hennes kompis i Nässjö.
- Fredag blir det Kalmar med familjen.
- Lördag utställning i Bäckebo, skönt att det bara är fyra mil bort!

Ja det var väl det jag hade att säga just nu. Ska försöka blogga mer under lovet men i morgon börjar ju Skid-VM, så vi får se hur mycket tid som blir över ;)


Söta Zorro vill ha sommar, precis som jag!

Långhelg

Var ledig (förutom helgen) igår, lärarna var iväg på information om den nya gymnasieskolan, så himla skönt! Passade på att göra rent akvariet, vilket verkligen var behövligt! Trimmade även lite på Rosmarin, det går väl sådär men det är ju första gången så vad ska man vänta sig? ;-) Sedan var jag ute och övningskörde med mamma och det börjar gå riktigt bra nu! I Söndags körde jag till och med motorväg!
Något som inte var lika roligt med måndagen var att Zorro hade tid hos veterinären. Vi märkte i helgen att han kliade sig väldigt mycket och hade fått äckliga sår. Som tur var så visade det inte att han är allergisk mot något men däremot har han fått rävskabb :/ usch det börjar krypa på hela kroppen när jag tänker på det! Det smittar visst bara mellan hundar så ingen fara för oss, katten eller marsvinen vilket är jätte skönt. Så igår blev det första badet och första medicineringen. Om allt går som det ska så ska det se bättre ut om en vecka. Håll tummarna!

Sedan sist

Ja så vad har jag gjort sedan sist....
I söndags var jag och mamma som sagt på bio, Änglagård. Jag har inte sett de två tidigare filmerna men man förstod handlingen rätt bra ändå!
Måndag: skola lång dag, hemma vid fem...
Tisdag: skola, kort dag, hemma vid tjugo i fyra....
Onsdag: skola, idrott - träningsvärk!
Torsdag: skola, hemma vid tjugo över tre!, anmält till Bäckebo.
Ja som ni kanske förstår har den här veckan mest varit åka till skolan, åka hem från skolan. Men så klart har vi hittat på lite skoj i skolan emellan lektionerna ;-)
I morgon ska jag klippa mig i stan vid tre och sedan möt upp mamma. Kvällen sedan ska spenderas hos Malin :-)
Kan avsluta med att skriva vad jag har anmält till Bäckebo:

Luneas Rosmarin: Pet, Ras, KM Pet
Bäckebo's Rom Russin: Pet
Bäckebo's I'm in Love: Pet

RSS 2.0