Formula 10.0.6.

Förutom tyg fick dessa två följa med hem från Kalmar. En ansiktstvål som doftar passionsfrukt och en återfuktande ansiktskräm som doftar lika underbart. Ska bli spännande och se ifall de är lika fantastiska som jag har hört.

Konsert, bad, mat

Nu var det hela 2 veckor sedan sist! Har börjat sommarjobba på heltid vilket betyder att jag knappt är hemma. Förra veckan jobbade jag 6 dagar! Men idag är jag äntligen ledig! Ska strax åka till Kalmar för att gå en sväng på Ikea med Emma och Julia, vi ska inhandla lite tyg till vårat UF företag.
Så vad har hänt sedan sist? Jo först var det utställning i Landskrona. Touch Diamond fick tyvärr bli hemma då hon skadat en tass. Rosmarin behöver lite mer muskler och massa men för Silvia gick det jättebra! Så nu är hon Guldpet och blev även Bis Pet 3! Landskrona är förövrigt en himla fin stad på sommaren.
Sen har jag också varit med familjen och farmor och ätit på Mejeriet. Maten var underbart god och inredningen mysig. 
Vidare till Borgholms slottsruin för konsert med Veronica Maggio. Där Fibes, Oh Fibes! var lysande likaså Jonathan Johansson.
Vi avslutar allt med att jag äntligen har badat ute!

Lysande Utsikter

Alldeles strax kommer Sofia hit för en roadtrip till Kalmar! Men nu när jag satt och slösurfade såg jag att på söndag ska SVT2 visa Great Expectations (Lysande Utsikter)! Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om den i vintras, då hyllade jag trailern massvis. Såg sedan de två första avsnitten men det blev aldrig att jag såg det tredje och sista pga av att jag aldrig hittade någon bra sida att kolla på. Så nu blir det att tre söndagar i rad kl 20.00 stänga på tv:n för att kolla på SVT2!

NY FAVORIT

Jag fullkomligt älskar den här filmen! Musiken, Russell Brand, Tom Cruise hår, Kläderna, Malin Åkerman, Musiken och såklart Diego Boneta! Skrev jag förresten Musiken!? 
5/5 helt klart!

Rock Of Ages

Imorgon ska den här filmen ses på bio.
Längtar som attan!!

Bokat biljetter

I förrgår bokade jag, mamma och syster biljetter till när Veronica Maggio spelar i Borgholms slottsruin! Först trodde jag inte att jag skulle kunna följa med då jag jobbar till halv fyra. Men jag ska dit så är det bara! ;)
Ser mest fram emot Fibes, Oh Fibes! ska bli så sjukt kul att se de spela live.

Utställningar

Har sedan sist anmält till två st utställningar, Landskrona 21 juli och Växjö 11 augusti. Blir Rosmarin, Silvia (som fyllde 1 år igår!) och Touch Diamond "Vanilla" som följer med i pet. Blir comeback för Rosmarin som inte har ställts sedan NM i september. Ringormsbehandling gjorde att hon tappade formen och sedan fick hon problem med mjäll. Men nu efter en massa veckor/månader med gräs och annat gott är hon tillbaka i sin fina form! 
SM 2011

ANDRA JULI

Idag ställde jag klockan på 09.00 för att ge mig ut och springa. Ska verligen försöka ta tag i det då tjejmilen närmar sig! Sedan har jag hunnit med att olja ett golv och plocka ned akvariet. Ska även måla ovansidan av min byrå där akvariet har stått.
Är förresten fortfarande sur över att Italien inte vann igår. Men mitt hjärta smälte lite för Spaniens spelare när deras söta barn kom ut på planen för att krama sina pappor.

Redigerat

Håller på att redigera lite i ett nytt program, gillar verkligen när bilderna blir som att de vore tagna med en analog kamera. Dessa ovan är några från Berlin som jag tror att jag inte har visat.

Spain VS Italy

Ikväll är det EM final, känns sorgligt att det snart är över. Tyskland som jag hejade på gick som ni kanske vet inte vidare till final utan det blev Italien. Så nu vet jag inte riktigt vem jag ska heja på. Gillar inte riktigt Spanien så jag får väl gå emot strömmen och heja på Italien, haha.

RSS 2.0