Sedan sist

Nu var det en hel vecka sedan sist, vad tiden går fort! Bara 5 veckor kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp...var så bra förra året när vi var i Stockholm innan jul med hela nian, kunde man passa på att köpa julklapparna där ;-)
Ja så vad har hänt sedan förra måndagen då? Jo förra veckan hade vi ju då två prov - matte och samhällskunskap, har inte fått reda på hur det gick än men det kändes helt ok. I lördags var det utställning i Bäckebo, resultaten vart väl sådär - Irmelin blev iallafall Bästa klippta långhår 3 och Ruth vann maskeraden ;-) Inga silverkort tyvärr. Nu är det 3 veckor kvar tills julshowen i Rävlanda.
För övrigt så ska vi till skolan på lördag eftersom det är öppet hus. Vi trodde att vi kanske skulle dela ut broschyrer men nej då, vi ska ha lektioner....hm....för att 95:orna ska kunna se hur duktiga vi är (enligt vår svenska/historia lärare ;-) Aja vi är lediga på måndag så det blir jätte bra!
Idag ska eftermiddagen/kvällen spenderas i o-hamn på handledarkurs inför övningskörning :-) från kl 5 till halv nio! Kommer vara ganska trött när jag kommer hem sedan.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Nämen? Gick det inte bra för Rosmarin? Trist! Pussa på sötnosen från gammelmatte! :-)

2010-11-15 @ 21:18:32
URL: http://www.luneas.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0